tiistai 3. toukokuuta 2011

Wappulounasta ja lonkkarointia

Vappu-viikonloppu oli ohjelmaa täynnä. Pikkulinnut laulo ja meikäpoika starttasi auton ja suuntasi taas kohti Rukaa. Päämäärässä oli nimittäin tiedossa jotain todella maukasta, nimittäin Wappulounas. Kera hienon porukan ja mehevääkin mehevämmän mökin, vietimme ikimuistoisen vapun keväisissä tunnelmissa. Taisipa se olla myös vuoden viimeinen laskukerta, joten täytyihän se tehdä tyylillä. Kuvaaminenkin tässä tiimellyksessä jäi vähemmälle, mutta tässä kuitenkin kuva lauantaina järjestetyistä jam-kisoista, sekä animaatio tupakille menevästä sätkästä ja sytkäristä.


iina 170 (1)-3

Image and video hosting by TinyPic

Sunnuntaina Rukan reissusta selvittyä soitin samantien Samulle ja Miikkalle, joiden kanssa suuntasimme kohti mäkiä mutkaisia. Pojilla oli mukana tietenki longboardit ja minulla uusi kypäräkameramme. Tässäpä maistiaisia sunnuntai-illasta.Olis kiva jos antaisitte kommentoimalla palautetta blogin ulkoasusta, kuvista sekä teksteistä. Näin me pystyttäis jatkossa muokkaamaan niistä enemmän sellasia jotka teitä miellyttää!

4 kommenttia:

 1. jeee tuo animaatio!!:D hoohoho

  VastaaPoista
 2. hehe jee :) ootte hulluja!

  VastaaPoista
 3. haaa todellakin ihana animaatio! 8--3 näit tein videoita on kiva katella, inspiroi muakin vähän liikkumaan ja kuvaamaan.

  VastaaPoista
 4. Jep toi lonkkarihommeli sai kyllä innostumaa tosta hommasta!

  VastaaPoista