perjantai 10. kesäkuuta 2011

Muutaman päivän tsillailua.

On nyt kyllä yöt meny vähä turhan pitkiksi ja unirytmi sen mukane, mutta eikaisse haittaa ko kesälomaa vielä rutkasti jälellä ennenku alkaa erittäin työntäyteinen heinäkuu. Nyt on sitte vielä raksahommiaki heinäkuulle. Eli meissiä ei näy oikeestaa sitte ens kuussa muaalla ku sitarissa maitokaapissa, kärryissä ja karjasillalla vasara käessä raksalla.

Tiistaina ei keksitty oikee mitää eksoottista tekemistä niin mentiin sitte taas hinttaan rullaamaan. Aamuarska paisto mukavasti ja ylläri lämmin oli. Selkä hiestä märkänä sitte lähettii kaupunkiin ajelee ookun iki-ihanalla carina e:llä. Piti se sitte käyä rannassa lankuttamassa vähä uuessa "maja" rakennuksessa.

Keskiviikkona päivällä käytiin mutun kanssa kahestaa nallikarissa mopolla, ja kyllähän siellä tuttuja oli nii ei tarvinu kahestaa arskaa ottaa ja paistatella päivää, illalla sitte vielä kävästiin hakemassa kameran akut ja laturi joka (oli jääny tupokseen ) ja lähettii pelaa piitsiä taas nallikariin. Sääsket oli vallannu paikan eikä siellä sitte jaksanu niitten armoilla kokoiltaa olla.

Tänää käytiin haukiputaan montuilla uimassa, otin sinnekki GoPron mukaan ja sen jälkee tupoksessa grillaamassa. Tietty yönpiälle piti vielä hinttaan lähtä potkuttelemaan. GoPro oli siis matkassa ja eiköhän tässä ku pääsee etelänmaille saken macbookilla vähä editoimaan ( oma kone ei oikee pyöritä ) niin tuu videomatskuaki. Buenosta tardesta vuain, huomenna illanpäälle helsinginhuudeille pyörimään ja kattomaan mikä buugi siellä.

IMG_9018IMG_9124IMG_9288IMG_9344IMG_9310IMG_9417IMG_9421IMG_9431IMG_9606IMG_9623IMG_9615IMG_9513IMG_9508IMG_9540

Kerro toki mielipiteesi kommentoimalla, olkoon se sitten risunen tai ruusunen.

4 kommenttia:

 1. tosi kiva blogi =) keep it up man!

  VastaaPoista
 2. aivan mahottoman hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. etelästä terkkuja!10. kesäkuuta 2011 klo 18.39

  aiva mahtava toi lankutus kuva.

  VastaaPoista