maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kiikeli.

Kun työpäivä oli lusittu ja siitä palauduttu dataamalla muutamia tunteja, oli taas aika lähteä liikkeelle. Tällä kertaa ihmiset pitivät leiriään kiikelin saaressa ja sinne lähdin tekemään matkaa ihanalla pyörälläni. Mua ei haittaa, vaikka sillä lätäköistä ajaessa kurat lentää suoraan naamalle etulokasuojan puuttumisen takia, eikä se, että aina kun tulee ylämäki ja joutuu polkemaan seisaalteen, joudun ottamaan penkin käteen ettei se hypähdä heti ensimmäisen möykyn kohalla irti. Tienasinhan sen sentään ala-asteaikoinana puolukoita poimien ja se tulee kuljettamaan mua kunnes kuolemat meidät erottaa. Uskollisena kaverina se hoiti taas hommansa esimerkillisesti ja kuljetti minut perille saakka. Perillä siellä meininki oli erittäinki lepponen ja nämä kuvat on laitettu esille sitä väitettä tukemaan.

DSC_0597-2

DSC_0605-2

DSC_0619-2DSC_0651-2

DSC_0656-2

Ja nyt on taas aika teidän kertoa oliko postaus tylsä, mielenkiintonen, turha, tarpeellinen, paska, hyvä, oliko kuvat rumia ja teksti aivan perseestä. Ilmaise mielipiteesi kommentteihin, oli se sitten negatiivinen tai positiivinen. Lupaan vastata jokaiseen kommenttiin.

12 kommenttia:

 1. tosi siiiistei kuvii :) jotenki tunnelmat välittyy hyvin läpi!

  VastaaPoista
 2. oot tosi hyvä valokuvaan! Muutenkin mukava blogi, voisi jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. emmi

  hyvä jos jotain välittyy, sehän tässä on tarkotuksena :)) kiiiiitos ! :)

  Anonyymi

  no kiitos ! :) kiva jos tykkäät, uuet lukijat on aina tervetulleita ! :)

  VastaaPoista
 4. kuvat olivat rumia ja teksti perseestä no ei huijasin, hyviä kuvia ja tuttujaki näkkyy! :)))

  VastaaPoista
 5. Tosi hyviä kuvia ja oot huippu valokuvaaja!! :) Ihana lukee aina tätä blogia ja tulee itekki aina hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 6. Hienoi kuvii otat :) Minkälaist kameraa käytät ku kalansilmä näkyy noin selkeesti? :o

  Jään kans lueskelemaan blogias :)

  VastaaPoista
 7. haha nauroin tuolle animaatiolle, pojat vettää niin tunteella kaljaa :D

  VastaaPoista
 8. ROOSA

  hehe, säikähin jo että voihan vittu :D mut loppu hyvin kaikki hyvin, kiva jos tykkäsit ja kiitos virkistävästä kommentista ! :D

  Anonyymi

  jeijei kiitos, nyt kyl nostit mielialani taivaisiin :))

  Tena.

  Kiitoksia ! Mulla on käytössä Nikonin D60 ja toi fisheye on Samyang 8mm f/3.5, eli ehkä markkinoiden halvin fisheye, mutta mun tarpeisiin riittää tosi hyvin ! :)

  tiina

  jep, tatsi päällä ! :D

  VastaaPoista
 9. Thank you so much! Well... I guess I have to start with translations in the end of my entries... I have some readers (probably I would just call them watchers.. haha) from other countries... so.. yes... thanks again for your comment! :)

  VastaaPoista
 10. mun mummu asuu kiikelissä ja sanoo et tykkää katella kaikkia ihmisiä jotka hengaa, joten oon aika varma että säkin oot sen kiikarissa ollut :) hihi

  VastaaPoista
 11. inka

  oeoeoeeo!

  Anonyymi

  hehee en tiä onko tuo hyvä vai paha juttu, noeivaa huippu mummu sulla :D

  VastaaPoista