torstai 28. heinäkuuta 2011

Lämmintä mieltä.

Keskiviikko, kello herättää aamuyöntunteilla töihin, sole muuta ku margariinikuormaa purkamaan ja uuteen päivään heräämään. Siinä ku sitarin sinipunasissa kamoissa jonku tunnin kiskonu tavaraa hyllyyn niin ooku oottelee sitarin pihalla ja samoilta tulilta suoraan rakasalle auringon paisteeseen pihahommiin. Paita pois pelturit korville ja hiki virtaamaan.
No kyllähä se työpäivä päätty sitte 12h jälkeen ja siinä ku tarpeeks varhain menee duuniin niin pitkän päivänki päätyttyä kerkee tehä vielä jotai lepposta. Nallikari piitsi kutsu tälläkertaa. Toimi kyllä nallikarin ranta erittäin hyvin, ei liikaa porukkaa niin pääs palloa pelaamaan, frispiitä heittelee ja ranta-asfaltilla rullaamaan. Ja käväshä se ooku lankuttamassa melko kreisissä paikassaki, meissi kattoo vaa canoni kaulassa että mauno sentää ku kaveri alkaa iha päättömiin paikkoihin loikkimaan massulleen (mustavalkokuva).
Siinä ku ajateltiin että eiköhä se nallikari oo nähty jo tälle iltaa niin meikä heitti idean että lähetään käymää kiikelin rannassa ottaa vähä kuvia, jospa siellä ei ois kovin paljo porukkaa. Basapuhetta että ei ois porukkaa, täynnä ku pendoliinon kessukoppi, mutta löyty sieltä kavereita erittäin paljon. Jäätiin sitte pikku tovi niitten kans hengailee.
Juu ja kävästiinhämme vielä siinä madekoskella pyörähtämässä mökillä jossa meikä alotti jo yöunet.

Nallikari ja kiikeli pikseleinä :

IMG_9861-1IMG_9851IMG_9906-1IMG_9915-1IMG_9932IMG_9914-1IMG_9924-1IMG_9945-1IMG_9936-2

3 kommenttia:

  1. kiva toi lankutus kuva ;o hullu jäbä toi ooku :D no ei tosi siistei kuvii taas :)

    VastaaPoista
  2. hey yea! kiva toi uus banneri ja hyvä meno once agaaain :)

    VastaaPoista
  3. ei herranpieksut että voi ihminen eli minä näyttää vammaselta tossa toiseksviimesessä :D:D:Ddd

    VastaaPoista