tiistai 19. heinäkuuta 2011

Powerpark

Viimeviikko hurahti kyl seminopeesti. Duunia alkuviikko kokonaan tiiviisti aamusta iltaan. Sitte koitti lauantai ja sunnuntain vapaapäivät. Aattelin että meissihän nukkuu koko vkl ku tota univelkaa sopivasti kertyy johtuen aikasista aamuherätyksistä ja liiallisesta valvomisesta. Ei siitä nukkumisesta kyllä heikkiäkään tullu vaan kahen käen sormilla pysty laskee helposti 2yön unet yhteen.
Sovittiin jo viikon keskivaiheilla että jokunen päivä lähetään käymään powerparkissa, yrjänän mesellä päiväseltään. Noh eka aateltiin että lauantai ois paras päivä mutta kissoja ja koiriahan sieltä taivaalta tuli. Aluksi oli tulossa auto täyteen mutta huomattiin että eihä sunnuntaina muita sinne kyennykkään lähtemään ku meissi, susanna ja emppu. Mikässiinä, mielummin kuitenkin powerparkissa päivä, kun toinen vaihtoehto luultavasti ois ollu päivä kotona koneella lagittaen.
Sunnuntai aamuna heräsin lilliltä ja tajusin että eihä oo mitää kyytiä himee, ja puhelimesta akku loppunu. "Pienen" säädön jälkeen kuitenkin päästiin lähtee ja oli kyllä erittäin jees päivä, kun aurinkoki oli ilosella tuulella. 20min cartinkia kruunas piävän !

IMG_0902IMG_0881IMG_0894IMG_0885

Tänää kävästiin duunin jälkeen pyörähtään oulunsalon suunnalla ja sieltäki tuli pari räpsyä otettua.

IMG_0956IMG_0930IMG_0943

Pahoittelen meissin hiljaisempaa eloa mutta jospa sitä aina vaa ottas kameran mukaan jokapaikkaan niin sais postauksiakin aikaan kiireen keskellä !
Tattista vaa ja toivottavasti ilmoitatte mielipiteenne !

Niin ja lasse oli kommenteissa kertonu että oli tarkotus tehä videotaki tuolta powerparkista mutta valitettavasti se käi kiireen mukana kotia sillon.

14 kommenttia:

 1. hahahaa vähä mehevä tuo toinen kuva ja sinun ilme ! :DD

  VastaaPoista
 2. Oli mulla yhen kerran puuvuoristoradassaki kamera käessä fisu nokassa mutta pitää kysästä eka suskulta että saako laittaa kuvaa ko sen verran ilmeellä kumpiki vetää :DD

  VastaaPoista
 3. Hyi että tuo powerparkin ihme keinujuttu on kauhea! Rupes pelottamaan vaikka vaan katoin. >D
  + toi kuva jossa näkyy koko huvipuisto on sika hieno!

  VastaaPoista
 4. Hej hej :)
  =) vad har du Gjort igår ?
  Allt bra idag? :)

  VastaaPoista
 5. EJEEJEEEEE!! tätä oon oottanu. sun postausta.

  jes, oot paras! nättei kuvii!!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitosta vaan kehuista, ja tosta keinujutusta se oli meikästä aika lungi ko meni sopivan korkeelle niin pysty katella maisemia !

  Ja eiköhän tässä aamuyöntunneilla tuu taas postaus ko lähtään käymään raahessa ja miikka täyttää suuria lukuja ens yönä !

  mohammedi:
  Jag hänger med mina vänner, idag var en mycket trevlig dag.

  Pahoittelut translaten käytöstä, ruotsin arvosanat oli lukion 1 luokalla 5,4 :D

  VastaaPoista
 7. sulla on tosi kiva blogi ja hei hienoo että jätkätki kuvaa ja bloggaa, vähä vaihteluu :) mutta nii, tykkäsin tästä postauksesta :>

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Onhan tää bloggaaminen enemmänkin naisten suosimaa hommaa mutta vähemmistössä on hyvä porskuttaa etiäppäi !

  VastaaPoista
 9. hyi mitä musiikkia kuuntelette..

  VastaaPoista
 10. paskaa taajudella, sanotaanko näin.

  VastaaPoista
 11. Erittäin nasta blogi!!!
  ootko ollu tyytyiväine tohon sun lonkkuun.. aattelin kato ostaa uuden ku pikkase kyllästyttää tuo vanhajo.

  VastaaPoista
 12. Olen otettu ! kyllä toi lonkku toimii erittäin hyvin, se on siis loadedin tan tien. ehkä vähä enemmän skedetyypppinen mutta oha siellä loadedillä dervish, ja mikä se uus ny on ! ite luotan täysin omaani.

  VastaaPoista