maanantai 8. elokuuta 2011

BENJII

Oijjoijjoij, pakko hehkuttaa heti alakuunsa että oli se jotai aivan erittäin hienoa. Mutta joo perjantaina aamulla vähä jälkeen kaheksan herätys ja virkeänä teoriakokeeseen, valmistautuminen oli jäänyt nolliin tietyistä syistä. Noh, sen verran ookun kyydissä kaupungissa pörränny ja elämänkoulussa saanu opetusta toho autoiluu ja liikenteesee että meni se läpi että läsähti. Semi fiilingeissä siitäki, inssiä ootellessa. Sitte hamppilääkärin jälkeen tungettiin vento täyteen kamppeita ja 5 ukkoa mahtu kyytiin ja renkaat pyöri keravalle, ei jaksanu millää kiireellä mennä niin matkassaki pyörähti usiampi tunti.

Siellä kaverit oli pistäny oikee kunnon yllärikekkerit rusutjärvelle ja sehä mieltä lämmitti ! Kiitos siitä !

Lauantaina kuitenkin oli tarkotus lähtä loikkaamaan se kauan ootettu benji. Kuitenkin sen verran sää pilas hommat ja lauantain hyppyhaaveet kusas mukavasti. Mikäpä siinä hengailee ilta ja sunnuntaina uusiksi.

Sunnuntaina sitte sopivasti päivällä jo meni varmuuen varalta, sääkin oli mehevä ku paisto arska alkupäivästä ja lämmintä oli. Lonkkarointi maistu kyllä melko kermaselle. Neljän tunnin venailun jälkeen sitte pääs tositoimiin ja valjaat päälle korin kyytiin. Kyllähä se oli erimeininki ku litsin raketissa esim. oikeesti jo kuumotti lähtä kaatumaan alaspäin !

Tässä kuvamatskua vähä, käyn nakkaamssa lasselle just gopron niin jos se heti sen lyö vähä tiiviimpää pakettii ja vimeoo niin tulee illan aikana meikäläisen pärstästä liikkuvaa kuvaa hypyn aikana !

IMG_0396IMG_0097IMG_0282IMG_0287IMG_0359IMG_0162

Ja minä tein editoinnin pikasesti - siinä video ! -Lasse

10 kommenttia:

 1. vou pojat, siistiä ! ps. kivat vaatteet hissukalla

  VastaaPoista
 2. oliks se paha ? oon meinannu kaua hypätä

  VastaaPoista
 3. noo, kyllähän se kuumotti lähtä alaspäin mutta oli se hienoa ! kannattaa hypätä jos vaan tohtii, eikä siinä mitää voi käyä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Siicck!!!!

  Munkian PITI hypätä tuolta alas, mutta en tiä miks se jäi sitte tekemättä, tai olla raha tiukassa sillo, hah huonoja tekosyitä!

  Jätkät on aktiivisena, propsit siitä! Onhan teitä kaks mutta pitä itekki ottaa niskasta kiinni ja alkaa panostaan :) PIDÄN!

  kettu kuittaa.

  VastaaPoista
 6. Jouni thhäks mään ! kyllähän tässä yllättävän hyvin aktiivisena ollaan saatu piettyä tätä, kaks tosin helpottaa ja tekee puolta enemmän postauksia.

  Benji on vaan rahansa ja odotuksen arvonen, muuta ei voi sanoa :D

  VastaaPoista
 7. eivittu miteen joku uskaltaa tehä tota? oisin kussu housuihin :'D !

  VastaaPoista
 8. kylläkaissitä, turvallista, hauskaa ja vähä pelottavaa. eli siistiä.

  VastaaPoista