keskiviikko 17. elokuuta 2011

Heinäpää

Ensteks pakko hehkuttaa että on tuo autolla ajaminen vaan niin lystiä, ainaki vielä. Kortti tosiaa napsahti eile aamulla. Nii ja tänää aamulla muutamaa meikäpoika hymyssäsuin herää muutama tunti ennen koulunalkua ja lähin käymää verkkokaupassa. Nyt tuli sitte ostettua se 70-200 2.8, ja samalla uus kamerabägi. Ja sen mitä nyt päässy tolla kuvailee niin on kyllä mahtikampe ! Vielä ois kone ja 50mm 1.4 ostettavan lähiaikoina.

Tänään kävin sitte heinäpäässä kuvailemassa vähä RealDealin synttäreitä ku eilen kuulin koulussa peralta että siellä ois pikku skedemeiningit. Ensimmäistä kertaa näin iha livenä että verttiä vedetään isoilla ilmoilla ja tyylikkäästi. Oli ne kovia poikia ei voi muuta sanoa. Sitte vielä oli pyramiidissa best trick kisa.

Lauantaina pitäs käyä häät kuvaamassa joten mahdollisesti sunnnuntaina sitte hääpostaus saattaa ilmestyä.

IMG_0550-1IMG_0575IMG_0494IMG_0586IMG_0605IMG_0671IMG_0717IMG_0712IMG_0725IMG_0735

Kerro tykkäsitkö vai etkö tykännyt !

8 kommenttia:

 1. vähän oot mehevä, komia postaus!

  VastaaPoista
 2. Saaaaaaamuel!

  !"€%&%€!! :D miks mää en tienny että heinäpäässä on tämmöne tapahtuma. En tosissaan tiedä! :D Mahtavia kuvia, meitsi tykkää! Lunki meininki ja skeittarit on tyylitietosia. Kas kas, sinne on eksyny yks Keli jannuki, hyvä Perttu!

  VastaaPoista
 3. Jooouni, ei meikälläkää ollu minkäänmoista käsitystä että moinen tapahtuma oli tulossa vasta ku eile perttu jotai toka ja sivukorvalla kuulin, pisti mieleen. Kiitoksia, ja kyllähän kelin poika siellä edustaa !

  VastaaPoista
 4. oijoi tykkäsin täysillä! :)

  VastaaPoista
 5. nappaa nappaa ai saakeli

  VastaaPoista