maanantai 15. elokuuta 2011

Salamanteri.

Oon aina haaveillu salaman ostamisesta, mutta ikinä ei oo rahatilanne sitä sallinu. Tänään sain äkillisen idean, että perhana, jos en nyt sitä osta niin en tuu kuitenkaan ikinä ostaa. 20 min tämän mahtavan idean jälkeen olin kämpillä purkamassa tuliterää verkkokaupasta ostettua Nikon SB-700-salamaa. Salama tulee olemaan isona apuna muunmuassa lumilautailun kuvauksessa, kun siinä hommassa meinaa aina valo loppua kesken. Ja kyllä se muutenkin antaa kivan lisän tähän koko valokuvaukseen. Parit kuvat salamasta ja sillä otetuista pikaisista testikuvista:


DSC_0174-2

DSC_0162-3

DSC_0154-2

Ennen tätä idean saantia olin väsäämässä samun tuomaa videomateriaalia lonkkaroinnista, joten pätkää tulossa ulos tässä parin päivä sisällä, pysykää kuulolla !

6 kommenttia:

 1. ihana toi seinä mis on noita lautailukuvia!

  VastaaPoista
 2. isa & Anonyymi

  kiiitos paljon, mulla oli toi vanhassa kämpässäki mutta ei raskinu noita kuvia heittää menemään joten jatkoin perinnettä :D

  VastaaPoista
 3. Hei sinä kamera-asiantuntija! (:D) Omistan semmosen Nikonin (D3100) perusjärkkärin, mitä "kaikkea" hienouksia siihen pystyy hommaamaan, voiko esimerkiks noita salamajuttuja siihen ostaa?:D Jos tiiät jottai,nii kerrohhan ihmeessä,ois tosi kiva tietää että voiko tuohon ostella uusia,vähä parempia vehkeitä:DD alottelija oon näitten järkkäreitten kanssa.. phou! Ja ps, ootan oikeen innolla sun postauksia, ihan sika hienoja kuvia, ja voin sanoa, että ihan ammattilainen oot! Lukemalla näitä sun kirjotuksia täällä blogissa ja kattelemalla sun otoksia opin itekki aina jotaki uutta ja saan inspistä lähtee kuvaileen! Harjotus tekkee mestarin! (toivottavasti meikäläisestäki vielä joku päivä..:DD) PS.2, Ois helkatin hienoo,jos tekisit joskus sellasen postauksen, missä kerrot sun "elämänkaaresta",siis laittasit kuvia lapsuuesta asti tähän päivään, ja kaikkea tuolta väliltä. Kertosit itestäs enemmän ja näin:P Tykkään tosi paljo kaikista sun ottamista kuvista,niissä on tunnelma ja fiilis niin kohillaan! Niitä on ilo katsella! Kiitos perhanasti,että oot alottanu postaamisen,ja jaksat edelleenki postailla,vaikka nuorella ihmisellähän on aina omat kiireensä, ei voi muuta ku hattua nostaa sulle! Toivottavasti et tätä hommaa lopeta, elämääs ja kuulumisias on mukava seurata täällä ruudun toisella puolella :)

  - innokas blogisi seuraaja:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos kehuista! Olen kovin otettu. Kyllä sunki kameraan voin lisäsalaman ostaa ja suosittelenki sitä suuresti jos tulee yhtään kuvattua hämärämmissä olosuhteissa. Saa heti monta kertaa näyttävämpiä kuvia ja kikkailuvaraa tulee muutenki heti roimasti lisää kun tollasen vempeleen omistaa.

   Kiitos vielä tosta postausehdotuksesta, idea kyllä tosi hyvä! Jos joku ilta täällä intissä tylsyys iskee niin pitää alkaa postausta vääntämään. Liitän tän kommentin loppuun vielä postauksen, jossa oon kertonu itestäni vähä laajemmin keskittyen kuitenkin lähinnä teini-ikääni. Tuoki postaus on kyl jo tosi vanha ja tossa sun ehdottomassa postauksessa voisin kertoo lisäksi millä tavalla oon muuttunu tän blogin pitämisen aikana ja mitä muutenki ajattelen tästä koko bloggaamisesta.

   Tällä tavalla tää blogi kehittyy entisestään kun jaksatte tehä noita postausehdotuksia kun ei itellä välttämättä aina mielikuvitus riitä enempään ku näihin ihan peruspostauksiin mitä nyt yleensä tulee tehtyä. Niinku aiemmin oon maininnut niin tää intti toki vähän syö tätä postausaktiivisuutta, mutta parempi tämä nykyinen tilanne kuitenkin on kun vaihtoehtona ois ollu että blogi ois laitettu kokonaan paussille intin ajalle.

   Nyt tän sotilaan pitää lähtä iltapesulle ennen iltavahvarin tuloa. Kiitos vielä kommentista ja toivottavasti jaksat seurailla blogia vielä jatkossaki. Tässä vielä linkki siihen postaukseen mistä aiemmin kertoilin:
   http://salaphotos.blogspot.fi/2011/09/juhlavaa-postausta-12-lasse.html

   Poista
 4. Kiitos paljon sulle!! Ois tosi kiva päästä tutustumaan suhun paremmin näin blogin kautta:)Vaikutat niin kiinnostavalta ja älyttömän mahtavalta persoonalta! Sun postauksia on niin mukava lukea ja kuvia ihastella että aijaiijjj!Ja voit olla aivan varma,että seurailen tätä blogia jatkossakin! Loistavaa settiä!:P Nii ja PS., nakkelen postausideoita ilimoille kuhan mieleen juolahtaa, nii pistähän korvan taakse tämä homma;)

  Jaksamisia inttiin!

  VastaaPoista