torstai 4. elokuuta 2011

Tumbs up !

Hoi vuain, nyt se on sitte vapaapäiviä muutama tulossa pitkästä aikaa. Muutenki duunissa alkaa helpottaa ku porukkaa tuli kesälomalta, ja koulu alkaa niin aamuvuoroja ei oo niin paljoa. Eli hymy on aikalailla korvissa asti, huomenna pärähtää ikämittariin 18, ja autokortti lähenee. Huomenna siis etelänmaille ja benji pitäs hypätä. Ja toivottavasti onnistuu että gopro kädessä ku 150m alaspäin tipahtaa.

Porukat lähti jo tiistaina pois ja kämppä vähänniinku meikäläisen vallassa niin eilen sitte duunissa ostelin vähä rillattavaa niin pääs paistelee ruokaa duunin jälkeen. Syöjiäki tuli sitte sopivanmäärin ettei tarvinnu kaikkia ruokia omaan massuun tunkea.

Muutama kuva fisunläpi:

IMG_9881
IMG_9887
IMG_9883IMG_9892IMG_9877

Sori tulee vielä pieni mainos tähän muttai ei jaksa enää katella tuota pihassa niin tuossa ois peli jolla pääsee paikasta A paikkaan B.

6 kommenttia:

 1. näissä kuvissa on aina niin pirtee fiilis ! tai ku saat kaiken tälläsen perushötönki näyttää niin kivalle :----)

  VastaaPoista
 2. kivoja kuvia! :) hei itekki meinasin mennä viikonloppuna hyppäämään benjin kaivariin ;)

  VastaaPoista
 3. no kiitosta ! sitäkaissitä yrittää aina tavottaa että kuvassa ois muutaki ku pikseleitä, jonkinsortin sisältöä. fiilistä tai jotai muuta.

  Siisti, ite kaks kesää jo aikonu mutta ei oo porukat siirtäny rahaa mutta nyt onnistuu ! :D semi fiilareis jo tässävaiheessa. Sano moikka jos tunnistat :D

  VastaaPoista
 4. hahaa ite maksan omasta hypystä puolet, porukat puolet :) joo jos uskallan hahhah :D

  VastaaPoista
 5. benji on ihan maailman paras! hyppäsin viime kesänä :) ens kesänä meen sit laskuvarjohyppäilee =))

  VastaaPoista
 6. Juu kaikki ainaki sanonu että vaikka 85e yhestä hypystä niin rahansa arvonen, ja laskuvarjoki ois kyllä erittäin makosa testata, kävis vaa kurssin niin sen jälkee halpaa huvia, ainaki mitä kuullu niin jossai 20 hyppy kun käyny kurssin.

  VastaaPoista