tiistai 6. syyskuuta 2011

Kempeleen kunnantalo

Pitää iha miettimällä miettiä että mikä ilta meissit oli tuolla kempeleessä kuvailemassa. Mahto olla torstai, muistaakseni. Kuitenkin peran kans sovittiin koulussa että mentäis tuonne jos ei vaan vettä sada. Soitin sitte että lähteekö miksu mukaan ja kyllähän se lähti. Aluksi laitettii kamat jo valmiiksi niin taivaaltahan rupes heti puottaa vettä. Muuan tovi venailtiin, sitte lasse jontte ja perttuki tuli paikalle ja kohta pojat alko skeittaamaan. Lasse heilu GoPron kanssa ja meikä Canonin kanssa.
Tämmöstä matskua tallentu muistikortille.

IMG_1996IMG_2023IMG_2060IMG_2095IMG_2101IMG_2017
kempton from Lasse Lehto on Vimeo.


Btw, kohta 100 lukijaa täynnä. Sillon vois repasta jonku messevän ja ison postauksen.

11 kommenttia:

 1. tuo pikkujannuha on iha pehmiä päästää ! :D

  VastaaPoista
 2. oon miettiny ihan sika kauan että mistä teiän blogin nimi tulee. olin että mikä ihmeen sala? sit olin että no se meinaa varmaa niinku secrettiä. paskanvitut sehän on samulasse! :D hyvä minä.

  VastaaPoista
 3. miksu on kova skeittaan ja vaatimaton. eli hieno poika ! Lasse on vaan niin lutunen että vaikka vihasta koittaa esittää niin ei se sitä osaa !

  Toi nimi, moni on sanonu just että mistä toi tulee, nin Samuel&Lasse - Photos se on vähänniinku.

  VastaaPoista
 4. woah tää teijän blgi on nii ihana, noi kuvat ja videot on aina nii hianojaa, ja btw mikä biisi tos videos on (=

  VastaaPoista
 5. ois ihan vitun kiva kuvata skeittausta tollasil salamalaitteil!

  VastaaPoista
 6. mää oon kans miettiny että mikä SALA tai oon aina luullu että se on joku salainen :---Ddhehoo aika murder tuo viiminen kuva!

  VastaaPoista
 7. Krista: Kiitoksia suuresti ! Lasse tähänmennessä editoinu kaikki videot niin hatunnostot sille siis ! Biisin nimen lasse varmaa laittelee tänne illalla.
  Jesma: Eikaissiinä ko tekee vaan jonkunlaista duunia vähän ja palkkapäivän koittaessa kipittää kauppaan ostaa pois ja reenailee käyttämään. Suosittelen jos vähäänkään kiinostaa !
  Roosa: Kai sitä on jotenkin osannu puolivahingossa hyvin keksittyä nimen kun ihan miettiny porukka että mitä toi tarkottaa, sillon se myös monesti meinaa että muistaa sen ainakin ! Lasse on lutunen, ei se osaa olla vihanen. (harvoin lasku-suhdanteessa-viikonlioppuna)

  VastaaPoista
 8. Biisi on The Wombats - Walking Disasters. Mehevä ku porukka tykkää näistä biisivalinnoista, koska mietin niitä aina oikeesti yöt ja päivät ennenku voin alottaa koko videon editoimista. :D

  VastaaPoista
 9. oijoi mitä kuvia taas! mahtava blogi!!

  VastaaPoista
 10. Voi pojat, saitte just tolla biisivalinnalla yhden julkisen lukijan lisää (; Mahtava blogi ja ihan mielettömiä kuvia!

  VastaaPoista