keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kerava 2/3

Lauantai aamuna sitten kello tais olla 8 ja 9 välillä ku ajettii autot tiirolan pihaan ja lähettiin tutkimaan missä huoneessa jp nukku. Asuntovaunusta se sitten löyty ja hiivittiin sisään, laulaa liukautettiin aamulaulu sille ja kaveri oli semiyllättyny meijän tulosta, ja polttareista sitten ku alko tajuamaan että niitä aletaan viettämään !
Aivan ensimmäisenä hypättii sitte autoihin ja lähettiin nesteelle aamukahville ja vähä aamupalaa syömään. Siinä jp sitte alko käsittää että meikät oli tullu oulusta toisiaan juuri kyseisenä päivänä jolloin heidän olisi tarkoitus lähteä lotan kanssa kaverin kihlajaisiin.
Siitä kun saatin silmät ja järki paremmin kulkemaan kahvin ja paninien avulla nokka kohti helsingin keskustaa. Siellä annettiin jplle vähän asustetta niinkuin kuvistakin näkyy, ruma nahkarotsi, kauniit kalsarit, sukset ja monot. Aurinkolasitkin löydettiin vielä kaupasta. Siinä se sitte jp lähti kruisailee rullasuksilla, käskettiin aina tehä jotain pieniä messeviä juttuja päivän mittaan. Kampissa se keräs ventovierailta ihmisiltä ohjeita avioliittoelämään ja hääyöhön.
Kun kerran kampissa sopivastit olitiin niin keilaamassahan se täyty käydä ja tuli niitä täyskaatoja, rasteja ruudussa enemmän tai vähemmän itekullakin.
Illan kruunas lauttasauna merellä, ei mahtavampaa voi olla kun soudella lautalle jossa on moitteeton sauna, hyvä tupa ja terassi. Saunomista ja vesipiipun polttoa, se oli sitä jotain.

IMG_3026IMG_3028_2IMG_3039_2IMG_3041IMG_3047IMG_3049IMG_3093IMG_3065IMG_3151

3 kommenttia:

 1. makiaa! varsinki viimene kuva, tosi hienoa! ja hauskaa näytti olevan, ootte kyllä fiksuja poikia...

  VastaaPoista
 2. Loistavaa työtä! Viimine kuva varsinki aawsome. Oon jo seuraillu teän blogia pitemmän aikaa ja tää on erittäin jees juttu! Keep it rollin' boys!
  -jaska

  VastaaPoista
 3. herrajumala toi viimenen kuva, älyttömän upee

  VastaaPoista