sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Knuutilankangas/Kemppihalli

Eilen hengailtii Saukkosella ja pojat käväsi vähä iltaskedellä, josta pari ensimmäistä kuvaa. Tänää sit lähettii vähä isommalla porukalla kempeleeseen kattoon millaset reilisetupit siellä ois. Setupit oli iha hyvät, mutta kesän jäljiltä tatsi vähä hakusessa. Sen takii vaan yks kuva noukkailuista.

DSC_0083-2

DSC_0089-2

DSC_0118-2

DSC_0201-2


DSC_0125-2

DSC_0198-2

10 kommenttia:

 1. LUNTA! mäki haluun jo lumille! :D

  VastaaPoista
 2. Heeeei onko toi salama mikä? Tollaanen kamerastairtonainensalamainenmikälie ois itelläkin haaveissa. (;

  VastaaPoista
 3. Salama on SB-700. Salaman lähettimellä ja vastaanottimella saa tehtyy on kamerasta irti-systeemin. Ite ostin sen setin verkkokaupasta, hintaa oli joku 30-50e.

  Ja kiitos paljon kehuista.
  Tiziana, thank you! It's so nice to have your kind of international guests here in our blog :)

  VastaaPoista
 4. Millaset kuvauskalustot sull aon tällähetkellä? :)

  VastaaPoista
 5. Runkona Nikonin D60 ja näissä kuvissa linsseinä Nikkorin 35mm f/1.8 ja Samyangin fisheye. Tuolla loput linssit, tosin niitä muita en juurikaan käytä. http://salaphotos.blogspot.com/p/lasse.html

  VastaaPoista
 6. Kuin hitaasti oikeesti postailette nykysin! :( Tottakai koulu ja duunit syö miestä eikä aika tai innostus riitä postaamiseen, harmi vaan tämmösen himolukijan kantilta! :D

  VastaaPoista
 7. Sitä kun ei tee mitään nii en oo oikeen mitä postattavaa. Tietenki se on harmi ja pahotellaan tämmösiä pidempiä hiljasia hetkiä. Jos Samun suunnitelmat piti paikkansa nii hän oli eilen kuvaamassa skeittausta elikkä sieltä siis pitäs tässä joskus tulla postaus. :)

  VastaaPoista