perjantai 14. lokakuuta 2011

Pulju

Holahola ja sitärataa vaan taas. Nyt ollu jo jonkin päivää suunitelmissa että lähetään raahen skedehallille kuvaamaan, puljulle. No eilen natsas hommat ja päästiin lähtemään Tuomivaaran pakulla. Puoli 8 maissa vasta oltiin kyllä hallilla, poijjat heti rupes skeittaa ja meikä katto pehmeiltä penkeiltä suu mutkalla poikien tatsia, niin ahasta oli ettei ollu mitää saumaa alkaa heti kuvaamaan. Illanpiälle siinä ku enimmät oli lähteny pois niin laitoin salamat pystyy ja aloin itekki kuvata. Vähä karvas maku jäi silti suuhun ko pari spottia jäi kuvaamatta kokonaan kun random skeittaajat ei oikeen antanu arvostusta eikä halunnu salamoiden häiritä heidän linjoja. Mutta sole mikhä, hyvä iltareissu oli ja saipahan tännekkin jotain matskua !


IMG_2914IMG_2930IMG_2925IMG_2910IMG_2905
 Hox, nyt voi olla että tulee viikonlopun tekemisistä kolmiosainen postaus ! Jos suunitelmat onnistuu, ensimmäinen tulee jo huomenaamuna ! Buenos tardes, kiitos kuitti !

Leave a comment !

5 kommenttia:

 1. hola!

  Rennon näköstä touhua pojat! Vielä löytyy näköjää skedekiksejä vaikka talvi koputtelee ovella. Vinkki; jättäkää salamat pois kuvasta.

  Terveisin,
  kaveri joka pystyy kuvaamaan ilman salamaa ;)

  VastaaPoista
 2. kyl on hyvännäkösii jätkii !

  VastaaPoista
 3. kommeita veljeksiä!

  VastaaPoista
 4. jaako mennäänkö naimisiin ?:):)

  VastaaPoista
 5. Ehkei noin pieneen halliin, jossa paljon väkiä rullaamassa, kannata ahtautua kovin kauheitten studiosalamoiden kanssa. Hallitila skeittareiden käyttöön. Pitää hoksata mistä kärsii räpsiä fotoja, jottei seiso muitten skeittareiden tiellä.

  VastaaPoista