sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Samu


Jaaha, mitähä sitä rustais, näytössä näkyy iso tyhjä valkonen kenttä mihin kirjottaa ja lisäillä kuvia mutta ajatus on yhtä tyhjä ja mutta vain vähän taustaväriä hämärämpi. Palautetta tohon lassen postaukseen tuli runsaimmiten ja mielipiteet oli kaksjakosia, mikä on erittäin mielyttävää huomata että porukka oikeesti kommentoi mitä ajattelee !

 Mutta joo.
Valotetaampa ensimmäisenä vaikka sitä että kuka tämän Samu google hahmon takana näitä blogitekstejä kirjottelee tietokoneella. Sehän on Samuel "koutsi" Satomaa. . Tuostakun painaa, niin meikämannesta siellä kerrotaan oikeastaan kaikki tarpeellinen mitä musta irti saa. Lisänä kuitenkin voisin kertoa vähän muutakin itestä kun ne asiat, mitä kirjotetaan valmiiksi täytettävään työhakemuslomakkeeseen. Elämänasenteeni on mielestäni hyvä, nautin siitä aina kun saan jotain hyvää tehtyä, oli se sitten pientä tai suurta. Töitä haluan tehä ja oon siitä jopa riippuvainen. Jotkut kaverit sanoo että on siinä elämässä aikaa tehä töitä sitten vanhempana, mutta kun on säännöllisesti töitä, joka tarkoittaa säännöllisesti tulevaa rahaa ja palkkaa siitä niin sen tuomat mahdollisuudet antavat motivaatiota töiden tekemiseen sen lisäksi että töistä osaa nauttia asenteen, ja työilmapiirin ollessa oikea. Luonne on ehkä vähän että se mikä kavereille parasta, se on loppupeleissä mullekkin hyväksi.  Kuitenkin kun ajattelee miks jaksaa yelensä ilosella ja positiivisella mielellä herätä aina uuteen päivään on sosiaalinen elämä, kaverit ja ystävät.


Siitä kuitenkin että miksi alotin bloggaamaan ja mikä merkitys blogilla ja valokuvauksella on mulle vois kertoa jonkun verran. Ite alotin bloggaamisen oisko ollu jotai 2008 joulun alla tai sinneppäin kun hommasin ekan oman digijärkkärin (Canon EOS 1000D). Kuvia otettiin järkyttäiviä määriä vuoden aikana kun se mukana kulki. Blogin osote mahto olla dlb-samu.blogspot.com, ja nimiä en muista. Julkisia lukijoita oli sillä blogilla ehkä parin käden sormien verran, silti vuoden verran oisko ollu niin julkasin siellä ottamiani kuvia. Fiilistelin jokaisesta palautteesta saman verran kun nykyäänkin, silloin vaan vajaa vuoden aikana kommentteja mahto tulla yhteensä 10-20. Sen jälkeen, siirryin siihen että pistelen pelkästään flicriin kuvia, ja irc-galleriakin kulki kokoajan menossa mukana. Ja niinku se lasse kerto niin tätä blogia alettiin pähkäillä siinä viimevuoden lopussa, hitaasti mutta varmasti saatiin sanat teoksi ja tässä ollaan. Mutta miksi teen tätä ?
Siihen on monta syytä, suurin syy on ehkä se että se nostatataa motivaatiota kuvaamaan paljon, kun tietää että ihmiset odottaa uusia postauksia ja tietää että omat kuvat tuottavat ajatuksia, hyviä ja huonoja. Joskus oon aatellu että onko tää bloggaaminen enemmän tämmönen tyttöjen juttu, mutta eipäse minun mielestä ole. Prosenteissahan täällä on naispuolisia bloggaajia paljonpaljon enemmän kun miehiä, mutta vähemmistössä on hyvä porskuttaa etiäppäi. Ja sekin ehkä että kun on alkanut tänne kuvia lykkäämään, niin on tullu vähä kuvauskeissejäkin ja päässy tekemään just sitä mitä ite haluaa, eli kuvata. Se että toivottavasti saa tuotettua joillekkin innostusta, ja ideoita kuvaamiseen on myöksin osaayy miksi tätä haluaa ja jaksaa puskea eteenpäin.

Kuitenkin tämän blogin tarkotus on tuoda enemmän kuvia kun tekstiä, lätinää. Niin tässä on sitten elämänvarrelta runsaasti kuvia. Kaverit, elkää suuttuko jos olette kuvassa, tämä on kiitoksen osoitus että on saanut viettää ja toivottavasti saan viettää aikaa kanssanne !


IMG_7314IMG_7291IMG_7301IMG_7481IMG_4838IMG_8579IMG_4549DSC_0861149649_1687218509669_1513862405_31630263_8356617_nIMG_0776IMG_3821IMG_4263IMG_4005-1bouni10969365910887191710257006710637461694249281942371809675349511098736894497061116467767112230053117068576

Tällästä tänään, ei tästä oikee minkäänäkönen tullu mutta laitanpahan esille eislti. Pahoittelut viivästyksekstä ! Syy oli minussa ja flickrissä !

14 kommenttia:

 1. jee tätä oli ootettu ! ihanan paljon hyviä kuvia, paljon makusteltavaa:--)

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. wippiajea, kiitoksia erittäin paljon. Saipahan sosiaalisen paineen pois kun laitoin tän. kaikilla odotukset taivaassa ja lopputulos oli mitä oli. Mjutta joo niko se on hieno mies, dj, raksamestari, rallikuski, amis, herrasmies, kaikkia mitä tarve vaatii.

  Toi meikän fisu (samyang) ei kyllä todellakaan ole hinnalla pilattu, mahtaa olal tällä hetkellä jotai 250e luokkaa, että muutama päivä duunia ja säästöön ja kauppaan. Suosittelen !

  VastaaPoista
 4. Tulihan tämä postaus tänne !:) Makia on ja ei ollenkaan paha tuo meijän foto :)

  VastaaPoista
 5. rakastan kuvaa, joka on heti kärkee toisena! ja muutenki hauskoja noi vanhat kuvat. oottekos muute aatellu millää tasolla et tota valokuvausta vois alkaa tekee ammatikseen? vai pysyyks se vaa harrastuksena? tai mitä tulevaisuuden suunnitelmia teillä on? en tiiä oonko vaa sokea, mut ette vissii oo tällasesta puhunu mitää. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi

  Oot oikeessa, ei olla tälläsesta oikeen mitään puhuttu. :) Samu varmaan voi vastata tähän omalta osaltaan, mutta ite en usko että tästä ammattia lähtisin kehittelemään. Kuvasin just eilen ekat häät ikinä ja se oli jännää hommaa. Uskon että häiden ja tämmösten pikkukeikkojen kuvaamisia tulee ehkä jatkossakin, mutta että sen ammattimaisemmaksi homma tuskin kuitenkaan menee. :) Tulevaisuuden suunnitelmista sen verran, että opiskelen nyt kansainvälistä liiketaloutta ammattikoulussa ja sen jälkeen armeija ja varmaan jatko-opiskelemaan jonnekki. Perhettä ja tämmösiä juttuja sitte myöhemmin ;) Kiitos paljon kysymyksistä, tämmöstä keskustelua mää oon tänne blogiin kaivannutki:)

  VastaaPoista
 7. oot aivan ihanan näkönen en kestä voiks olla mun poikaystävä?

  VastaaPoista
 8. samu oot ihana ''isoveli'' :)))) t. pikkusiskosi

  VastaaPoista
 9. ouu onko nuo yhet kuvat lumijoelta? tulee ikävä sinne :)

  VastaaPoista
 10. huippu postaus tämä ja tuo lassen edellinen! just tämmöstä kaipasinki tänne(: hyvä pojjaat!

  VastaaPoista
 11. Ens alkuun tuohon, valokuvaus nyt ja tulevaisuudessa kysymykseen. Kyllä meikäläisen tulevaisuuden putkilossa toiveissa ois että vois leipätyöksi tehä näitä hommia, räpsiä kuvia nähä erilaisia hetkiä ja nauttia työnteosta oikeenkin paljon ! En tiiä jaktosta intin jälkeen, mutta tarkotus ois johonkin median alalle lähtä opiskelemaan ja ehkä sitä kautta mennä duunii, tai who knows. jos sitä joskus oman puljun pistäs ja alkas koittaa sitä kautta, mikä on ehkä yleisin valokuvausta ajatellen.

  Minun omasta mielestä nää jäi vähä vaisuksi nää "juhlapostaukset" mutta ens kerralla vielä parempaa ja virheistä oppii !

  Mutta kiitoksia suurenmoisesti palautteesta. I like.

  VastaaPoista
 12. i like! ja ullaki on söppeli :)

  VastaaPoista
 13. jeee olipa kiva postaus, aivan loistavia, upeita, meheviä kuvia ja hienosti asiallista tekstiäki! :) likeylikey

  VastaaPoista
 14. Teksi jäi ehkä vähän vaisuksi mutta sen puutteet korjaa kuvat, nehä kertoo tuhat sanaa.tänks.

  VastaaPoista