sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Scifa

Nyt ku sai ton isomman postauksen tehtyä, ja kun on valitettavasti ollu pientä epäaktiivisuutta havaittavissa niin sama leipoa toinen postaus heti perään.

 Viimeviikon lauantaina lasse tuli meille heti meikän duunin jälkeen ja otettii vähä kuvia studiosalamoilla. Tässä pari niistä ja pari kuvaa myös yheltä illalta ku kävästiin virpiniemessä syömässä makkaraa ja laskemassa rakkausprosennttimääriä (miikka laski koko illan )

 Tää on kyllä valitettavasti tätä aikaa vähän kun tulee pimeä ennenku ehtii pihalle astua ja sataa vettä kokoajan melkeimpä, siinä sitte kun koittaa keksiä kuvattavaa niin mielikuvituksen raksutus päässä on melko pientä.
  IMG_2706IMG_2680IMG_2722IMG_2726 Ja mantereentakainen mari, kai nyt oon tarpeeks ilosella asenteella liikenteessä ?

10 kommenttia:

 1. Hyvä jätkät, nonstoppina tulee näitä postauksia! Muutenki kiitti hyvästä blogista, paljon kuvia ja vähän turhaa lätinää! Juhlapostaukset jäi munki mielestä ehkä ihan vähän vaisuiksi mutta tää aktiivisuus kyllä paikkaa paljon! Keep it going guys!

  VastaaPoista
 2. meikällä kyllä vähä masis ilme :D

  VastaaPoista
 3. Ootte älyttömän sulosia ! :D

  VastaaPoista
 4. aivan sulonen kuva susta samu! :D lisää tämmöstä!

  VastaaPoista
 5. im in love with the second pic!!! :) aaw

  VastaaPoista
 6. nonstoppina pyritään tekemäänkin, toivottavasti tuleva ja mennyt tahti riittää ja tekee ihmiset iloseksi !
  Ja tosta tokasta kuvasta olin eka sillee mietiskelemässä että laitanko vai enkö laita, mutta loppujen lopuksi miksipä ei. Ei sitä tarvi esittää liian asiallista, sillonhan fiilis menee iha pilalle.

  Kiitoksia kaikille !

  THX !

  VastaaPoista
 7. oho kusi vähän tuo eka kommentti hehe. piti siis sanoa että vaaautsi!

  VastaaPoista
 8. Sulle Samuel sellanen kysymys että mistä oot hommannu sen sinun gopron? ja olisko sulla nakata mitään linkkiä siitä tai jotain muita oleellista tietoa? Ku meikäläinen haluais niin paljon sellasen, mutta tuntuu että nettikaupat on ihan pulloillaan kaikenmaailman goproita, enkä tiiä mistä alottaa tai minkälaista ruveta hankkimaan. Ja toi sun nimenomanen gopro vaikuttaa kyllä ihan loistavalta vempeleeltä! Kiitti!

  VastaaPoista
 9. Toi GoPro ollaan hommattu lassen kanssa puoliksi, kummankin budjetti puoliksi ja yhteiseen käyttöön, sitteku muodostuu ongelmia kahdesta omistajasta, toinen pulittaa toiselle osuutensa ja hommabueno, vielä ainakaan semmosta ongelmaa ei ole tullut. Tuo meidän gopro on GoPro HERO, ja sitä löytyy veikkaan että aika monista nettikaupoista ainakin. K
  Kyseisen kameran saa ainakin ostettua luoettavasti verkkokauppa.com:ista. Käydä vaikka myymälässä vielä tutkailemassa miltä se tuntuu.

  VastaaPoista