maanantai 7. marraskuuta 2011

Boardexpo 2011

Viime vuonna onnistuneen ja kaikin puolin mahtavan reissun boardexpoille tehtyämme päätettiin heti että seuraavana vuonna uusiks. Suunnitelmassa pysyttiin ja reissu starttasi perjantaiaamuna klo 09:3 Oulun juna-asemalta. Mukana oli muutamaa ihmistä lukuunottamatta sama poppoo kuin viimekin vuonna. Ite messuille ei vielä perjantaina aikasesta Helsinkiin saapumisesta huolimatta kiirehitty. Sen sijaan lähettiin viettään lepposasti iltaa Palelle, jossa myös osa poppoosta vietti yönsä. Lauantaipäivä meni sitten messuilla, ilta kaupungilla ja sunnuntaina heräiltiin tähän maailmaan vähän rauhallisemmin ja lähettiin iltapäivällä takas kohti Oulua. Tässä muutamat ruudut reissusta, niin messuilta kuin hengailuistakin. Mikäli boardexpot kiinnostaa enemmänki, käy ihmeessä niiden nettisivuilla (http://www.boardexpo.fi), josta löytyy messuilta pari videoo ja lisää kuvia. Kommentoidakkin saa ! :)

DSC_0622-2

DSC_0663-2

DSC_0645-2

DSC_0634-2

DSC_0717-2

DSC_0763-2

DSC_0781-2

DSC_0790-2

7 kommenttia:

 1. olittekste yhtään siel digiexpoos? ku olin duunis siel :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä mää sunnuntaina kävin vähä kierteleen! Missä puolella olit siellä? :D

  VastaaPoista
 3. näin sut ainaki tuolla expoissa! yritin tulla puhumaan mut sit lähitte just menee jonnekki nii en ehtiny juosta perään :D hienoi kuvii taas ! :)

  VastaaPoista
 4. Hahaa oisit seurannu! :D ois ollu maailman siisteintä ku joku tunnistaa mut jossain helsingissä ja tulis vielä jutteleenki :D ja kiitoskiitos paljon :)

  VastaaPoista
 5. kaiholla, kateudella ja buddea suuresti ikävöiden katselen näitä kuvia. ehkä minäki joskus pääsen sinne. ja mutta onhan nämä hienoja fotoja pakko myöäntää :)

  VastaaPoista
 6. Henkilökohtainen usko on jokaisen henkilökohtainen asia ja ei ole mielestäni minkäänlaista tarvetta kenenkään sitä erikseen mainita tai julistaa jos ei itse sitä halua, taikka koe tarpeelliseksi.

  Joten varautukaa jatkossa että uskoon taikka muihin enemmän henkilökohtaisiin kysymyksiin/kommentteihin ei välttämättä tule vastausta.

  VastaaPoista
 7. olin f-secures :D !!

  VastaaPoista