torstai 10. marraskuuta 2011

Mielikuvituksen puutetta syksyn pimeydessä.

IMG_9063

Kai tääkin bloggausta on osittain ja aika suureksi osaksi myös asiakaspalvelua, minun mielestä. Kun kerta haluaa puskea tänne sellaista matskua mikä itseä ja lukijoita kiinnostaa.

Nyt ois siis pyynto ja mahdollisuus laittaa ideoita, ehdotuksia ja ajatuksia siitä, minkälaisia postauksia haluais että tulis. Parhaani mukaan koitan toteuttaa !

 Suurenmoiset kiitokset jo etukäteen !

4 kommenttia:

 1. tehkää linkkaaaa blogisi - postaus :) ois kiva nähä mitkä teist o siistei blogei :)

  VastaaPoista
 2. Enemmän skeittikuvia ja sitte parit vinkit salamakuvauksee skeittauksesa.
  Ku itellä on erilline salama + kaukolaukasin, nii ois iha kiva saaja siihe vinkkei et mite tulee parhaimmat skedekuvat.

  VastaaPoista
 3. No emt onko tää liian perus mut olis siisti nähä minkälaisis luukuis/huoneis asutte =DD Ja skedekuvat käy aina! Musapostauksetki voisitte tehdä, kiinnostais millasta musiikkia tykkäätte kuunnella :)

  Yks juttu kuvien asetteluu koskien, ite tykkäisin jos pystykuvat oli liitetty samaan (koska tähän ei varmaan mahdu kahta vierekkäin) ni sitte niitä olis helpompi ja miellyttävämpi kattella. Mut menee tää näinki jos tuntuu liian työläält! Teil on kiva blogi :--)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi

  Toive toteutettu, postaus pystyssä! Top-blogit-postaus tulee ens viikon aikana :)

  Jesma

  Oon surkee antamaan vinkkejä koska itekki meen lähinnä aina testailemalla ja muiden kuvia katselemalla miettimään et mihinhän sen salaman tökkäis. Ite pidän sitä tyyliin 20-90 astetta kamerasta oikeelle tai vasemmalle, muuten se näkyis kuvassa ja valot tulis vähä ehkä jotenki epävalaisevasti :D En oo siis tosiaan mikään pro tuon salaman käytössä. Kannattaa tutustua ehdottomasti tähän blogiin ja noihin postauksiin, tuolta varmasti löytyy jotain vinkkejä joita voi käyttää myös skeittaukseen ! http://pasisalminen.com/blog/?category_name=lumilautakuvien-valaistusta

  wee

  Wee tässä mun luukku, postaus tehty vasta muutettua eikä oo hirveesti tuolla mikään muuttunu. :) http://salaphotos.blogspot.com/2011/05/muutto.html lisäksi mun alkeellisesta lumilautakuvaseinästä löytyy kuva täältä http://salaphotos.blogspot.com/2011/08/salamanteri.html asun siis kämppiksen kans kahestaan tollasessa parvekkeellissa ja saunallisessa kaksiossa oulussa. :) Samunki huoneesta löytyy muistaakseni kuvia, tosin postausten nimiä en muista olleenkaan. Samu voinee ite vastata sitte haluaako tehdä huoneestaan postauksen, asustelee siis vielä porukoiden kans :)

  Kiitos kovasti kuvienasetteluvinkistä ! En ookkaan ikinä tota edes hoksannut testata. Pitänee heti seuraavassa postauksessa kokeilla toimisko ne siten paremmin. Itelle varsinki ois hyvä jos toimis, koska otan suurimman osan kuvista pystykuvina. :) thx !

  VastaaPoista