maanantai 26. joulukuuta 2011

Jouluyön taikaa.

25.12 myöhään illasta sake soitti että oli lähdössä sessaamaan heinäpäähän reiliä tuomivaaranpoikien ja topsan kanssa, pyysi samalla autoa. Eipä herunu meikäläiseltä autoa kun olin varjakassa mutta illanmittaan tajusin että meissihän haluaa mennä kuvaamaan niiden sessareita. Pojat oli sopivasti saanu tatsin päälle ku meikä meni valojen ja kameran kanssa heilumaan ja mielestäni mahtipontisia otoksia tallentui kortille.
Tässä on siis meikäläisenkin snoukkakuvaus kausi alotettu virallisesti jos ei rail jameja oulun keskustassa lasketa.
Himot laskemaan itelläkin kasvaa vaan kokoajan mutta ei se auta kuin pysyä linssin takana ja hoitaa polvi kuntoon.
Seuraavia kuvauksia odotellessa kommentoi, kritisoi tai anna ruusuja. Aivan mitä vain, ajatukset sanoiksi.

8 kommenttia:

 1. ompa kiva postaus! itelläki alko himottaa heinäpäähän :D

  VastaaPoista
 2. Hahaaa löysin tän blogin vähän niinku vahingossa ja sattumalta kaverin blogista ja ei hitto ku jumituin tätä lukemaan :D huomio kiinnittyi erityisesti näihi snoukkakuviin ja mun himo rinteeseen kasvo ainaki tsiljoonalla ja vielä potenssiin kaks. tää on jotain niin törkeetä ku lautailukausi jää näin lyhyeks varsinki täällä etelässä, siinä vaiheessa alotan tositoimet ja hankin jostain tekolunta ja pakkasta ja tykitän parit hyndät toho takapihalle!

  Mut ei mulla tässä muuta ku että huippua löytää tämmönen blogi mistä tulee heti niin varma fiilis et jaksaa seurata :D vähän erilaista perusmassan sekaan. seeya!

  VastaaPoista
 3. mahtavat kuvat, ainako toi vika :) !!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 4. iha törkee nättejä ruutuja

  VastaaPoista
 5. kiitos suuri soikoon kehuista ! Ja eritoten tuo että jonkun mielestä meillä on meininki erinlaista eikä sitä massan mukana römpimistä, kun sitä nimenomaan haluaa tuottaa.

  VastaaPoista
 6. ottakaa ens kerralla videota tosta teiän laskemisesta :)

  VastaaPoista