perjantai 9. joulukuuta 2011

Lunta ja leikkiä.

Heijjssan kaikki ruudun takana olijat. Aktiivisuus on vähä hiipunu mutta eiköhän sitä taas saa nostettua vähäsen. Lumi tuli vihdoin ja viimein ouluunkin, pitemmäksi kuin yhdeksi päiväksi. Ja toivottavasti tämä lumi sulaa vasta sitten huhtikuun alussa.
Tänään illalla duunin jälkeen me lähettii vetämään pulkkaa auton perässä varjakkaan ja sitten sen jälkeen rannassa oli pieni/iso lumisota. Mahtavaa oli kyllä kun vertaa normaali iltoihin, jotka koostuu lähinnä siitä että pilistelee autolla pitkin oulua, koittaen keksiä jotain tekemistä tai lätkii korttia torpan kodassa.Ja niin, pakko sanoa että oon erittäinki fiiliksissä siitä että koulua on vasta seuraavaksi heinäkuun alkupuolella. So nice.

Jätä kommentti, tack.

19 kommenttia:

 1. Multa saa aina rakentavaa palautetta: IHAN SAIRAAN NÄDEE! Kuva nro. 3 parantaa maailmaa, tai ainakin mä piristyin :)

  VastaaPoista
 2. huippu kuva tuo mistä nooraki jo mainitsi! satais tännekki jo se oikee lumi..

  VastaaPoista
 3. Kivoja!:) ihana talvi.

  VastaaPoista
 4. oon sen verran vahingon iloinen että kolmonen on kyllä hupaisa!

  VastaaPoista
 5. Antaa kyllä aika virheellisen kuvan jos puhut pienestä lumisodasta :--D Nii ja tais olla yks illan kohokohtia tuo kuva nro: 3, kerranki osu sinne minne tähtäs...

  VastaaPoista
 6. jaa missähä meinasit olla kevään jos meinaat kesälomalla alkaa opiskelee?

  VastaaPoista
 7. sinänsä kiva nähdä että muutki saa lumipalloja naamaansa :--D kivoja kuviii kaikki :-)

  VastaaPoista
 8. 3. kuva mainio! :-D

  VastaaPoista
 9. Semmonen sopivan virkistävän iso lumisota se oli.
  Ja itekki tykkään tosta kolmoskuvasta eritätin paljon, sen verran pitää sanoa siitä että se oli valitettavasti lavastettu, miikka uhrautui pyyntööni ja kiitokset hänelle.

  Työharjottelu on siis nyt helmikuuhun asti, ja mun kohalla se tarkottaa samaa sinipunaista työpaikkaa kun koulun ohellakin, hiukan enemmän tunteja ja ilman koulunkäyntiä. Myös siks toivoisin että lumet pysyisi pitkään koska en tykkää ollenkaan pimeästä lumettomasta ajasta, ja että pääsis laskemaan keväällä kun operointi polveen on tuloissa joten se on laskukelvoton tällähetkellä ja useamman kuukauden operoinnin jälkeen.

  VastaaPoista
 10. no minäpä kommentoin.
  kuvat on ihan sairaan hienoja.

  wow.

  VastaaPoista
 11. millasilla kamoilla oot nää kuvannu? oliko jalustaa sun muuta härpäkettä... meinaan upeita kuvia

  VastaaPoista
 12. mehevää lumifiilistelyä! go boys :)

  VastaaPoista
 13. Aivan älyttömän siistejä kuvia! :)
  Täällä ei oo yhtään lunta - mitä nyt viime maanantaina sato mut suli pois - ja mulla on ollu jo kesästä alkaen ikävä lunta mut nyt mulla on sitä vielä enemmän, että kiitos siitä :( ....... ;)

  VastaaPoista
 14. kui siistei nää kuvat. etenkii toi tokavika on iha mahtava! :---D

  VastaaPoista
 15. jostain ihmeestä eksyin tänne blogiin ja oli kyllä pakko selata melkeen kaikki postaukset läpi! Koukuttavaa. Osaatte kyllä hommanne hyvin:)

  VastaaPoista
 16. Kiitosta kaikill erittäin paljon, ja kamoista sen verran että ku klikkaa tosta ylhäältä palkista "samu" kohasta niin löytyy faktaa mun kuvakalustostakin !

  VastaaPoista
 17. ettepä te nykysin oo kovin ahkeria bloggaajia :D eikai sitä piäkkään, mutta olin ihan jo unohtanut tän olemassaolon :D

  VastaaPoista
 18. Lumet Miikan naamalla -kuva on varsin hauska.
  Tämmöinen pyyntö: tekisitkö jutun sinipunaisesta työpaikastasi? :D

  VastaaPoista
 19. no tuota sisko kyllä tekisin mutta. en tiedä onko se kovinkaan suositeltavaa isommilta jehuilta. PItäs melkeen kysästä asiaa.

  VastaaPoista