tiistai 24. tammikuuta 2012

3h

Kävin sunnuntaina kolme tuntia rinteesstä, tai oikeestaan ei kestäny laskia kun sen 2 tunteroista. Polvi huusi hoosiannaa mutta ollaanpahan nyt käyty ensimmäisen ja viimeisen kerran laskemassa tällä kaudella. Torstaina kirurgin veitsen alle ja polvi alkaa toivonmukaan pikkuhiljaa parantua sen jälkeen.

Syöte 285-1
Kuva: Sara Pitkälä


Canonin 10s itselaukaisin ja yksi studiosalama.Kuva: Samuel Satomaa

5 kommenttia:

 1. Hei, tossa kattelin että omistat Nikon D60 ja Samyangin kalansilmäobjektiivin. Hommasin äskettäin itselleni kyseisen objektiivin mutta kuvat näkyvät lähes pikimustina enkä saa korjattua vikaa mistään vaikka tämän pitäisi juuri tälle rungolle sopia. Helppiä?

  VastaaPoista
 2. Tällälailla ensimmäisenä haluaisn korjata että minulla (samu) on Canon EOS 50D ja lassella on kyseinen D60. Itsellänikin on kuitenkin tuo samainen putki ja veikkaisin näin että kyse on joko siitä että runko ei tunnista aukon kokoa joka pitää säätää manuaalisesti putken tarkennuksen vierestä tai sittten kyseinen aikko on vain väärä (22?)

  Kokeile laittaa manuaaliasetukset päälle, aukko 3.5, valotusaikaa 1/60 ja ja räpsäytä, normaali huoneenvalossa ei pitäisi olla pikimusta kuva silloin.

  VastaaPoista
 3. mikä sun polvessa on?

  VastaaPoista
 4. Vasemman polven eturistiside poikki ja kummassakin kierukassa repeämä.

  VastaaPoista
 5. Mullakait ei oo polvissa mitään vikaa?

  VastaaPoista