sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ensikerta Iso-Syöte

Voitin tossa viimevuonna yhellä snoukkakuvalla Iso-Syötteen kuvauskisan, jossa palkintona oli kauden 11-12 kausikortti. Tänään oli sitten aika käydä kortti lunastamassa ja ensikertaa siellä tälle kaudelle laskemassa. Oltiin sen verran hitaita aamulla lähteen ja luultiin, että keskus on seittämään asti auki, joten jouduttiin tyytymään reilu kolmen tunnin laskemiseen. Tän takii laskukuvat aika vähissä, toivottavasti saatte irti noistakin jotakin. Ylimmästä kiitos kuuluu kokonaan meidän parivaljakolle, Allulle ja Iinalle. Ja taiturina itse Jo El.

DSC_0102-2

DSC_0081-3

DSC_0084-2

6 kommenttia:

 1. Asiaa! :---) missä kunnossa rinteet oli tuolla syötteellä?

  VastaaPoista
 2. Jäi aika niin vähiin, etten laskenu ku parkkia ja pari mäkee ykösrinnettä, mutta ne oli kyllä hyvässä kunnossa:) Ah oli nii kiva käyä laskeen ku oli kiva ilmaki:P

  VastaaPoista
 3. jee näitä oon jo kaivannu! :)

  Loistavaa työtä AGAIN

  VastaaPoista
 4. Onks tos reilin jälkee joku gäpi? Millaset setit siel oli, oliks hyndei?

  VastaaPoista
 5. Joo tossa oli ländiin tollanen kiva pudotus, saiskohan tän kuvan avulla enemmän selvää siitä. Kokonaisuus oli sellanen ihan hyvä alkutalven parkki, hyvässä kunnossa kaikki, oli ohuempii reilejä sekä läskipressejä. Yks ehkä 5m pikkuhyndä siellä oli ja korneri josta joku hoksas hyppiä tavallaan väärälle puolelle jossa oli putsku ländi, se oli makee. Joku isompi hyndä ois kyllä kiva säähä mahdollisimman nopee.

  VastaaPoista