keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Greettings from Kerava

Hololha ja nice to see you sitten viime kerran jälkeen.
Mitä mulle kuuluu ? No mikäpä tässä, ei sen erikoisempia muuta että kun meikäläisellä on nyt tällähetkellä kolmen päivän loma menossa ja oleskelen keravan suuressa ja hulppeassa kaupungissa. Perjantaina duunia on seuraavaksi ja siihen asti täällä sluibailla, käväsin päivällä helsingissä ja keräilin kampetta pusseihin ja vingutin visaa. Tarkoituksena oli ostaa kengät, ei niitä tullu kuitenkaa löydettyä, mieluisia.

Niin ja ostettiin saken kanssa himaa pleikkarikolmonen, siihe nhl2, skate3 ja mv3. Koneella viettämäni aika vähenee, sen oon huomannu. Meinaa saaha pleikkari monessa tilanteessa voiton. Mutta tässä kuitenkin jotain ruutuja kotoa ja etelästä.

Niin ja pressanvaaleissa ehdokkaat alko kiinnostaman vasta kun olin lähdössä äänestämään, piti alkaa miettimään että ketähän sitä äänestäis. Vaikka kuva onkin arhinmäestä, voin paljastaa että häntä en äänestänyt.Niin ja lauantai-illaksi ois tarkoitus lähtä pikkusyötteelle ja sunnuntaina kaverit mahdollisesti käy rinteessä, voisin vetästä kuomat jalkaan ja käydä kuvaamassa. Kts gg.

2 kommenttia:

  1. skete 3 on rakkaus ja sosiaallisen elämän vihollinen (----:

    VastaaPoista