maanantai 2. tammikuuta 2012

Uv Ylläksellä

Uusivuosi on juhlan aikaa ja silloin on tapana kokoontua kaveriporukalla sitä juhlimaan. Näin teki ainaki meidän kaveriporukka kun suunnattiin kolme autolastillista porukkaa lumilautoineen kohti Yllästä. Öitä siellä vietettiin kolme ja tänä aikana lautailun lisäksi syötiin, saunottiin, norkoiltiin ja ennenkaikkea juhlittiin! Valitettavasti rinteessä oli niin kauhee sää, ettei siellä kuvaaminen ois millään onnistunu. Värkättiin poikien kans myöhemmin kuitenki kiva putskuhyndä, josta oli varsin mukava loikkia.

DSC_6520-2

DSC_6512-2

DSC_6196-2

DSC_6246-2

DSC_6230-2

DSC_6169-2

DSC_6110-2
mitäs mitäs?

9 kommenttia:

 1. hahahaii ! kiiitosta vielä kaikille ihanille osallistujille ja on nämä lasse meheviä! varsinki viiminen :DDDD

  VastaaPoista
 2. no mehevä!! ja tuo milu viimesessä ihan loistava :D jee

  VastaaPoista
 3. ylläs on paras mesta lapis :) !

  VastaaPoista
 4. on herkullista mutta mitä nuo mainokset on tänne teiä sivustolle ilmestyny tahkootteko niistä rahaa :DD

  VastaaPoista
 5. Haha jep kiitos osallistujille, oli mehevä reissu! Ja suuret kiitokset kehuista! :) Ylläs on paras ja Jesma I agree, siistiä et mustaki saa välillä siistejä snoukkakuvia ku yleensä on siellä kameran takana. :) Mainokset on perseestä, ei niistä mitää rahaa saanu, otetaan pois kunhan samu saa aikaan, mää en niitä vissiin pois pysty ottamaan :D

  VastaaPoista
 6. ootko käyny iso-syötteellä laskemassa nyt? Ku etkö saanu sen kausikorti jostaki viimevuojen kuvauskisasta? Kun äskö lueskelin noita jätkä vanhoja postauksia? :)

  Ja ei oo laskukuvia näkyny tänä kautena juurikaan mistä moinen? :(

  VastaaPoista
 7. Voitin joo sen kausarin isolle, mutta Ylläs on tälle vuodelle ainoo keskus jossa oon käyny. Jääny kohtuu vähälle noi muutki laskemiset, mutta kyllä mää oon kai joka reilisessareista postauksen tehny. Pitänee alkaa noita keskuksia kierteleen ja isollaki syötteellä käymään tässä nyt kun vaan ois viikonloput töistä vapaana.

  VastaaPoista
 8. hahaaaha mahtava tuo milu :D:D on edukseen

  VastaaPoista