sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kuvia, elokuvia ja musiikkia

On sunnuntai ja istun ties monetta tuntia tietokoneella. Eilinen Pendulum oli kovuutta. Jos vaan ikinä teidän paikkakunnalle tai vaikka kauemmaski bändi on tulossa nii menkää ihmeessä kattomaan. Vauhti on taattua.

Aiemmin päivällä Miikka tuli mun kans kattoon leffaa Drive. Aika siisti leffa, ei mikää perusmättö tai rakkausmömmö. Koko leffan ajan siinä oli jotenki tosi jännittyny ja salaperänen tunnelma. Kannattaa kattoa, vaikkei ehkä kovin leffa ikinä ollukkaan. Kovin leffa ikinä sen sijaan oli Cell 211, joka katottii Allun kans viime viikolla. Jos tykkäät tollasista rikollis- tai vankilaleffoista nii suosittelen ehottomasti!

Hengailtii Tiinalla tossa pari viikkoo sitte ja sillä oli sellanen tosi siisti valokuvaseinä. Siitä inspiroituna mulla oli heti seuraavana päivänä tilaus reilu neljästäkymmenestä kuvasta lähetettynä Ifoloriin ja parin päivän kuluttua niitä jo sinitarralla seinään liimailin. Mää ainaki tykkään seinästä, piristää kivasti tätä kämpän tunnelmaa.

Loppuun vielä Jukka Pojan uus sinkkulohkasu. Kuulin ite ton tossa yks koulupäivä ja siin meni loppupäivä sitte YouTubessa sitä repeatille laittaessa. Ja soi muuten vieläki. Ihan uskomattoman kova, oottelen kyllä innolla tulevaa levyä.

Drive-Movie-Poster-Movie-Night

Cell211

DSC_0502-1-2Onpa oudosti kirjotettua tekstiä. Mikä hiton leffaarvostelija musta on muka tullu. Noh, ehkä se johtuu siitä että on tää juhlimisen jälkeinen päivä. Mut ei kai väliä.

8 kommenttia:

 1. Jukka Poika on kyllä rentoo kesäfiilistelyy. Varmasti oli kova Pendulum, mut iisist kovempi oli kyllä Nost3n&Protron levyjulkkarit! :D

  VastaaPoista
 2. Jukka on! Ja varmasti oli Rantaleijona! :D

  VastaaPoista
 3. Hengailtii Tiinassa, huippi :D Mukava vähä erilaisempi postaus !

  VastaaPoista
 4. hahaha miten en muka hoksannu tota aiemmi, vaikka muka tarkistin kirjotusvirheet :D oli pakko korjata, sori! :D mut kiiiitos:)

  VastaaPoista
 5. tiiäksää että mihinkä suuntaan sun elämä on menossa?

  VastaaPoista
 6. Tästä ei paljo enempää paremmaks laiteta, mutta aina voi tähdätä vieläkin ylemmäs. :)

  VastaaPoista
 7. oi rakastan tota jukka pojan biisiii!!

  VastaaPoista