tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa.

Vaihtelu virkistää, eikövain. Nyt tullu laiteltua tänne kuvia teneriffalta aika reilusti niin vaihtelun vuoksi sitten vähän suomen maisemista, keväisissä merkeissä. Viimeviikon torstaina olin opiskelemassa kemiaa, 12-14, kattoin pihalle ja mietin että nyt ei mee nallekarkit tasan. Pihalla porotti kevätaurinko lämpimästi ja mehevästi, ja meissi istuu hikisessä 226 luokassa opiskelemassa orgaanista kemiaa. Niitten tumtien jälkeen soitin sitte saralle että mitä sitä tekis, no päätimmä sitte että lähetää vetää mönkkärillä snoukkaa merenjäälle varjakkaan. Empulle vielä rimphautus ja sehä oli messissä. No kyllähä siitä pysty nauttia, harmi vaa että ite ei pystyny mennä laualla perässä ku iki-ihana hiljaa kuntoutuva polveni ei anna vielä siihen mahdollisuutta. Tässä kuitenkin pari kuvaa sieltä. Olloshyva.

IMG_6471IMG_6453IMG_6479
Emppu lähti liikenteeseen hupparilla toppahousuilla, aatteli että kevätaurinko paistaa lämpimästi. Ei vielä iha niin lämpimästi kuitenkaa.
IMG_6477IMG_6644
Piiska kasvaa ja sekottuu päiväpäivältä enemmän. 


Leave a comment, tack.

6 kommenttia:

 1. niin rennon näköstä touhua :) ja eri kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ei hassumpaa hommaa kesken kauniin aurinkoisen kevätpäivän! Miten voi tuollanen hauskuus mennä kemian edelle.. Voin kertoa muuten, että musta on tullut teijän sivujen vakiseuraaja. Uusia postauksia odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Vois itekin lähteä samaa touhua kokeilemaan kun jää ja mönkijä löytyis sopivasti takapihalta. Mut ei taia täällä enää säät oikei antaa periks. Tai voishan sitä sitten vaikka loskalautailla.

  VastaaPoista
 4. jeppistä, lepposta touhua todellakin on varsinkin kun ilma on mitä mahtavin. Ja kyllä toi vaan enemmän tai vähemmän yllätyksenä menee kemian eelle :D Kyllä täällä varmaan vielä merellä voi pääsiäiseen asti ainakin vedellä, luulis ainakin.
  Ja onhan se kiva saada sisko vakiseuraajaksi ! =)
  Kiitos kommenteista !

  VastaaPoista
 5. Voi samuu oletpas söpöö:-)

  VastaaPoista