sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lonkkarin fiksausta ja normaalia lagitusta.

Terkkuja Helsinki-Vantaa airportilta kaikille ! täällä sitä ollaan ja lähtis kone lentoon tuossa 5:30 päästä teneriffan lumoavaan lämpöön. Fiilikset vähän uniset mutta odottelevat että millo tulee todellinen lomafiilis.

Eilettäin kävästiin oulunsalossa mimmin mökillä, joka tosiaan kylläkin vielä vähän kesken, 4 penkiiä ja muutama lautapeli keskellä lattiaa. Kelpaa niinkin, eipä sitä enenmpää tarvi (nukahin kyllä melko aikasin, kesken illan).
IMG_5451IMG_5449

Niin ja lonkkaroimaan pääsee 7h päästä, naattii. Pitää vaa ottaa vähä iisisti ettei polvi ala huutamaan avunhuutoja. Kävin sitte rintamäellä hakemassa uuden gripin ja löin sen paikalleen. Siitä jopa videoakin. Woot.
IMG_5411IMG_5415
Söpö hellokitty ?Untitled from Samuel Satomaa on Vimeo.Hyvää huomenta, naattikaa kevään auringosta !

5 kommenttia:

 1. tuo hello kitty :D ps. hyvää matkaaaaaaaaa!

  VastaaPoista
 2. hei jos otat lonkkarin sinne reissuu messii nii osaatko sanoo saako sitä kuljettää käsimatkatavaroissa, ku oon tässä vähä aikaa miteeiny just tota? :D

  VastaaPoista
 3. kiitos ! oo, tuota oon nyt taalla ja on lonkkari mukana, siina on eri lentoyhtioilla omat rajansa paljo saa olla pitka ruumaan meneva, me kuitenkin laitettiin kaks lonkkaria snoukkabagiin ja maksettiin erikoismatkatavarahinta.

  VastaaPoista
 4. nonni tommone vajaan minuutin homma vaihtaa toi grippi ! good job !

  VastaaPoista
 5. iha perus, vois ottaa työkseen, 60 grippiä tunnissa. not bad.

  VastaaPoista