maanantai 19. maaliskuuta 2012

LORO PARQUE

Torstai aamuinen herätys, suihkun kautta aamupalalle parvekkeelle, syönnin lomassa voi katella rannalle päin niin siellä näkyy hotelleja, turisteja, piitsi ja takseja. Pikkusevähäse tekee mieli takasi teneriffalle kyllä joo. Mutta niin torstiana kun raajat heräs niin lähettiin toiselle puolelle teneriffaa ja loro parque eläinpuistoon. Etukäteen mulla oli tiedossa että siellä on siistejä näytöksiä vesielukoitten toimesta.
Motaria sitten toyotalla kairattiin ja matkaan meni reilu tunteroinen.
Sinne kun päästiin niin alko tulla monen moista papukaijjaa ja muitaki elukoita näkyvii (linnut oli aika hanurista loppujen lopuksi. kaikki samanlaisessa häkissä, ja jokainen vislaili kovasti vähän eri sävelellä). Mut joo siisteintä oli ehkä delfiinien esitys, ne loikki erittäinkin korkeelle ja muutenkin oli aika taitavia elukoita. Merileijjona kuitenkin veti kaikista eniten huumoripitosen shown, sai oikeesti nauraa niille iha kylliksi. Nojoo kaikinpuolin mukava paikka.
Lähettii takas eteläteneriffaa ja päätettiinkin ajaa aivan eri reittiä, mascan kautta. Kunnon serpentiiniteitä ! Siellä oli sitte iha mukavat maisemat kun ajeltiin jonkunmatkaa. Ja kesti muutaman tovin enemmän kun toinen reitti motarin kautta !
IMG_6220IMG_6051IMG_6038IMG_6044IMG_6060IMG_6086IMG_6155IMG_6204IMG_6242IMG_6297IMG_6345IMG_6350IMG_6374IMG_6364IMG_6385

4 kommenttia:

 1. Harvoin kommentoin blogeihin mutta nyt sanon että hyvää ja monipuolista settiä!

  VastaaPoista
 2. törkeen makeita kuvia oot napannu!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos todellakin paljo. Se on ollu vähä periaatteenakin että pitäs saada mahdollisimman monipuolista matskua että sais pidettyä mielenkiintoisena tän touhun lukijoille !

  VastaaPoista
 4. aa teneriffa loro parque tuttu paikka (: überhienoja kuvia!

  VastaaPoista