perjantai 30. maaliskuuta 2012

Urbaanimpi spotti

Vajaa pari vuotta sitte jouni ilmotteli että jos haluaisin osallistua bangee bungeen ostoon, että saisin sitte itekki sitä käyttää tarvittaessa. No minähä tottakai suostuin tälläseen mahollisuuteen ja siitä sitte eiliseen asti en ollu ikinä nähnykkää koko kuminauhaa. Soittelin sitte jounille että oisko tsäänssiä saaha lainaan sitä että kävis vähän kuvailemaan, tokihan se sopi. Lähettii sitte tuomivaaran isommalla autolla mukana kola, pari lapiota, 5 laskijaa ja meikäläinen. Heiluin linssin takana ja pojat veteli tuota hintan ylöspäin menevää kaidetta. Lisäks pojat kikkaili toista reiliä parkin keskellä.
Tää oli meissin oikeestaan ensimmäinen kunnon erillinen spotti mitä oon kuvannu snoukkauksessa, ite ainaki tykkään kuvista ja oon fiiliksissä ! Vois vielä jokupäivä lähtä uuestaa jollekki toiselle spotille kuvailee ennenkuin lumet sulaa kokonaan.

IMG_6760IMG_6763IMG_6753IMG_6766IMG_6712IMG_6727

ps. oli tarkotus ottaa videotakin, kävin hakemassa kaverilta lainaan 60D rungon sitä varten, paikan päällä sitten löin oman linssin kiinni siihe ja laitoin päälle niin siinäpä näytössä luki "ei muistikorttia". Eipä paljo sitte otettu videota kun eri kortti kun omassa rungossa.


Miltäpä näyttää ?

7 kommenttia:

 1. ihanaa settiä pojat!

  VastaaPoista
 2. Millä saitte vauhdit tuohon?

  VastaaPoista
 3. hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 4. aika makosen näkönen mesta, ainakin ekassa kuvassa :D vedittekö kaidetta siis ylöspäin? sellanen juttu kyllä minkä haluisin itekin joskus kokeilla. ja hienoja kuvia taas! :)

  VastaaPoista
 5. Niin nättiä, niin hianoo

  VastaaPoista
 6. onse hienooo:)! ja se mun pitää vielä sanoo et näin sut viime tai toissalauantaina!

  VastaaPoista
 7. Nyt on kiva ko porukka kommentoi, kiitoksia suuresti ! Vauhit otetti bangee bungeella (kuminauha mitä venytetään ja muutaman jätkän voimilla, annetaan yhelle jolla on lankku jalassa ja siitäpä se sitte lähtee aika hyvällä vauhilla liikenteeseen). Ylöspäin juu vedettiin tuota.
  Missä oot minua nähny ?

  VastaaPoista