tiistai 24. huhtikuuta 2012

Spring

8.20 aamulla saavun puoliunessa pyöränselässä koulun pihalle ja ilma näyttää sitlä että on tulossa komia päivä sään puolesta. No eilen jo päätettiin ookun kanssa että kummallakin kun on ilta vapaana duunista niin tehdään jotain nasevaa eikä lagiteta himassa, tappaen aikaa facessa ja ps3 äärellä. Puol 1 aikaan olin jo kotona koulussa käymisen jälkeen ja ooku tuliki sitte vähä jälkeen tasan meille. Heitettiin lonkkarit (ooku lainas saken lonkkaria), harja ja kamerabägi takakonttiin ja lähettiin ostamaan limukkaa ja karkkia. Rakkaassa sinipunaisessa kaupassa kävimmä ja sen jälkeen lähetiin ettimään hyvää paikkaa missä vois vaan hengailla ja vähä potkutella. Löydettiin sitten aika unelma paikka siihen touhuun tuosta lähistöltä ja aikaa siellä vierähti parisen tuntia.
Sara tuli duunista sitte suoraan sinne ja päätettiin että lähemmä rillaamaan pitkälälle. Rilliruuat kaupasta kasssan kautta kassiin ja suuntana varjakka. Saatiin siellä grillikausi avattua, ja pelailtiin samalla pingistä, korista ja leikittiin koirien kanssa. 
Oikeestaan oon erittäinkin ylypiä siitä että sai normi arkipäivänä näinkin paljon tehtyä jotain viisasta. Ei tarvi nyt miettiä että joo-o, oli tosi jees pilistellä ja käyä hapiksen shellillä/kaakkurin tbllä kahvilla ja himaa takas datailee. 
Kyllä se kevät alkaa maistua jo ihan oikeesti suussa asti ja alkaa tulla se tunne että kesä oikeesti on tulossa ! 

IMG_7085
Rakas loaded !
IMG_7142IMG_7074IMG_7084IMG_7089IMG_7117IMG_7120IMG_7128IMG_7130
Joko rupes tekemään mieli ?
IMG_7154
Opettelin samalla vähä ookulle valokuvauksen kikkakakkosia ja salamankäyttöä irrallaan. 
IMG_7210
"Konna" "Rotta"
IMG_7242

Joo nyt rupee nahkat silmien eelle valumaan sen verran uhkaavasti että parempi lähtä nautiskelemaan yöunista.


Sitte tällänen kaverikuva vielä loppuun. Loin tänään kumihanskasta tussia käyttäen itelle uuden BFF:n ! Pera Mauno nimeltään osaa kunnioittaa ihmisiä hyvällä kuuntelutaidolla ja jatkuvalla onnellisuudella.290


ps. ethän vain vahingossa unohtanut kommentoida?

25 kommenttia:

 1. heh hauska yönpiristys tää ku tullu pari tuntia päiviteltyä bloggerin etusivua :D ei tuu uni ei... söpö toi sun uus kaveri:) ja kiva ku oli paljon kuvia!!! :) joka postaukseen tämä määrä kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Doodi, saipahan hyvää aikaan tuohonkin aikaa illasta silmät ristissä :D Nyt kyllä huomasin itekki ku tein tän postasuksen että pitäs saaha yleensäkkin enemmän kuvia. Ja toi meikän uus kaveri on kyllä oikeestikki mehevä mies, harmi että se on saran audissa tällähetkellä ja ei tietoa että miten ne käsittelee sitä. Toivottavasti sille ei käy kuinkaan.

   Poista
 2. tosi jees postaus! huippu tuo sun uus kamu. ja kivan sopivasti kuviaki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan peran kanssa ku paita ja peppu, ei erota koskaan !

   Poista
 3. :D! makiasti kuvia.

  VastaaPoista
 4. Exotic ja longboard. Voiko parempaa yhdistelmää ollakkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä oikeestaan, vieläkö carinan kaiuttimista kesäistä ääntä ja aurinkoinen ilma. eikö ala olla jo täydellisyyttä hipovaa ?

   Poista
 5. kevätfiilis!! hauska ja rento postaus, lisää vaa tälläsii :-)

  VastaaPoista
 6. ääh ihan kateudesta ärsyttää lukea kaikkien postauksia longboardeista ku itekki haluaisin alkaa lonkkaroimaa, mut ei sitä rahaa vaa ihan tyhjästä nyhjästä semmosii varten :( mut joo jällee tosi rentoi ja coolei kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikaissekuin säästämään vaan ja sitte ku possussa on tarpeeks rahaa niin ostohommiin =) KIitos !

   Poista
 7. ää sulla on aina niin hienoja kuvia! itekki harkitsin tollasen loadedin lonkun ostamista mut päädyinki sitte eri merkkiseen :-)

  VastaaPoista
 8. mistä ootte tilanneet noi lonkut?:)

  VastaaPoista
 9. "Kuvista löytää yleisen teeman, joissa nuori on ikään kuin valloittamassa paikkaa tai kokeilemassa tietynlaisen paikan tarjoamia mahdollisuuksia tehdä jotain rohkeaa ja kokeilla omia rajojaan. Kuvissa on myös näyttämisen elementti. -- Vanhempien nuorten ja erityisesti poikien kuvissa autolla alkaa olla merkittävä rooli. Auto myös mahdollistaa huomattavan laajan liikkuma-alueen. Vaikka autokuvissa on paljon mainoksen tyyppistä esittelyä , niistä löytyy myös oma alaryhmänsä, joissa kuvataan kaahailuja ja muita lain rajojen rikkomuksia."
  (Päivi Granön artikkelista "Internetin kuvagallerian omakuvat nuoren rajaamana paikkana")

  Siinäpä sulle kommenttia, mun aivot on niin rupsahtaneet pääsykokeisiin lukemisesta ettei mielikuvitus riitä oman tekstin tuottamiseen.

  Terkuin maailmanmatkaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti pitkälä taitaa olla kyseessä, tsemiä ja motivaatiota lukemiseen. ja tuota ruotsissa käöyminen, onko se maailmanmatkailua ?;)

   Poista
  2. Tädeille on elämystä kerrassaan jos pääsee Ruotsiin... Kiitos tsemistä, vielä 4 tehokasta lukupäivää jäljellä!

   Poista
 10. jätkät on niiiin kevätfiiliksissä! huomen illalla vois olla kans kevätfiilistä, hä? onkoha tuo maailmanmatkaaja muutes iha tolkku, lähteä maailmalle lukemaan pääsykokeisiin ?!?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomenna saunotaan keväisissä merkeissä mahtavasti ! nii emmätiiä, kukin tyylillään.

   Poista