tiistai 17. huhtikuuta 2012

Epäloogisuus

Tylsyyden pakottamana väsäsin väkisellä postauksen asioista, joilla ei oo mitään yhteyttä toistensa välillä. Ensimmäisenä kuva meijän koirasta, jonka kans makoiltii viime lauantai kotona ja otettii harvinaisen rennosti. Toisessa kuvassa minä ja samu pitkästä aikaa yhdessä, rakkautta oli ilmassa ja näytän vajukilta. Kolmanneksi video, joka vastaa kysymykseen mitä lumilautailu voi parhaimmillaan olla. Viimesen partin pätkästä oli saanu Jukka, joista oon aiemmin laitellu tänne joitain lautailukuvia ja -videoita. Video ei ole siis minun tekemä eikä minulla oo muutenkaan mitään tekemistä sen kanssa, mutta en voi siitä huolimatta olla linkkaamatta tollasta täydellisyyttä tänne. Samoin video numero kaksi kohdalla, löysin tän nike snowboarding vimeo sivuilta niitä on siellä myös lisää. On nuo kyllä iha överisiistejä. Kattokaa ja nauttikaa.

DSC_0001-2

DSC_0827-2200 lukijan ansiosta tulossa on joku vähän erilaisempi postaus tai postauksia. Kommenttiboksiin voi ehdotella postausaiheita. Tällähetkellä ehdotuksia on tullut mm. päivä kuvina postaus ja haastattelumuotoinen videopostaus. Päivä kuvina postaus kuulosti meijän molempien korviin hyvältä, mutta tuo videopostaus menee niin epämukavuusalueelle, etten usko että ainakaan minä tulen sitä toteuttamaan.

3 kommenttia:

  1. perus samu nii koolina ku ikinä ja lääälää vetää ilmeellä :)

    VastaaPoista
  2. Ja totta ulla! :D ei meikä jaksa turhan vakavasti koskaan mitää ottaa

    VastaaPoista
  3. Jos jollain vielä lumilautailua kiinnostaa enempäänsä kattoa nii Heikki Sorsalta ja Eero Ettalalta tulee kokoajan ulos jaksoja jonkunnäkösestä minisarjasta, jossa siis lähinnä pelkkää lumilautailua. Katoin just ekan jakson ja pitää sano että ei jumalauta ku oli kova! klikkaa tästä!

    VastaaPoista