maanantai 16. huhtikuuta 2012

Heräteostoksia

Viimeviikon maanantaina tultiin takas ouluun keravalta ja tiistaina oli sitten jo 8 koulu, muutaman tunnin yöunien jälkeen meikä virkeenä lähtee koulunpenkille datailemaan. Teen nopee tehtävän ja alan selailemaan dropinmarketin sivuja tylsyydessän. Löysin siinä sitte ihan siistit kengät omasta mielestä ja päätin putkauttaa ostoskoriin. Sinne lopsahti myös sitte parit aurinkolasit ja yks teepaita. Noh, eipä tarvi ainakaan enää arskoja ens kesälle ostaa.
IMG_6870IMG_6872
Vans
IMG_6874VansIMG_6876
Cheap Monday
IMG_6877
Volcom


Joku ehotteli tuossa että tehtäs postaus "päivä kuvina". Meikästä ainakin ihan varteenotettava vaihtoehto, eikä liian haastavakaan. Kulettelis vaa kokonaisen päivän kokoajan kameraa mukana. Mutta oisko mitään muita ideoita. Voishan sitä pistää useammankin "toivepostauksen".

12 kommenttia:

 1. huhhuh miten tyylikkäät kengät!

  VastaaPoista
 2. tuo päivä kuvina postaus! sit tehkää sellaset postaukset jossa ois kuvia teistä ihan pienistä pojista tähän asti :)::)

  VastaaPoista
 3. Makee t-paita! Ja päivä kuvina kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 4. videopostaus mis kerrotte toisistanne vaikka 15 juttuu vuorotellen ja perustelette ne hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Jooo videopostaus ! ja sit kans olis makee joku mis esittelisitte kummatki 10 teijän oman mielen lempparikuvaa mitä ootte ite ottanu :p ja jotku lyhyet elämäntarinat olis jees ja joku mis kuvaatte kymmenen lempparivaatettanne ja niin :) ootte ihaania!
  -än

  VastaaPoista
 6. aivan sairaan hienot kengät samu! jos oisin mies nii ostaisin just tuommoset :D

  VastaaPoista
 7. ihan törkeen hienot kengät !!!!

  VastaaPoista
 8. joo noi kengät on kyllä melko mageet.

  Mutta tuota toi 15 juttua vois tuntua vähä "haastattelutta" ja siks ehkä vähän kiuaslliselta. Emmä tiiä osaisinki olla kameran eesäs videolla kovinkaan luontevasti selittäväni itsestäni jotain ja perustella niitä. Tai ei tiiä ko ei oo kokeillu. Mutta ei huono idea ollenkaan ! Ja videopostauksia on tulossa kesällä luultavasti ainkain aika rutkasti kun tarkoitus ois ostaa ykkösrungoksi 7D jossa on sitte video-ominaisuus niin luonnollisesti ois sitte helpompi ottaa videomatskua.

  VastaaPoista
 9. Päivä kuvina kuulosti munki korvaa iha maholliselta ja hyvältä idealta! Videopostaus taas viimesen päälle vastenmieliseltä, ku tähän mennessä oon joka ikisen kohalla tuntenu rajatonta myötähäpeää kun tollasii itsestä kuvattuja videopostauksia oon katellu. Enkä usko, että musta ois siihen ku en niistä muidenkaan tekeminä tykkää. Kiitos kuitenki kaikista ehotuksista ja jatkakaa kommentointia!:)

  VastaaPoista
 10. hey dudeee iha sairaa makiat kengät ja kaikki oot löytäny! nuo halpa-maanantai arskat saa mut kateelliseksi. ne saattaa joskus kadota jos satut hengailee samaan syssyyn, hähää...

  t.pipo-fani
  ps. yritän olla anonyymin ovela mutta taidan paljastua?

  VastaaPoista
 11. Fanipipolainen taidan tietää kuka olet, sen verran hyvä vinkki oli kyllä. taisi tulla liian paha paljastus jos halusit pysyä anonyyminä. noh nytpä on ainakin syntipukki suoraan tiedossa jos ne katoaa sattumalta.

  VastaaPoista