keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Jäinen heinäpää

Eilen Tuomivaaran poikien kans lähettii käymään Heinäpäässä ku aurinko paisto ja muutenki teki mieli laskemaan. Maa oli aivan jäässä, mutta pakkohan sitä oli uhmata ja alkaa hyppimään siellä olevasta hyppyristä. Ostin ton Lumia 710 tossa noin viikko sitte ja teki mieli ottaa selvää millanen video-ominaisuus siinä on nii kuvattiin sitte tollanen pikku pätkä päivästä. Materiaalin vähäisyys johtuu juurikin siitä, että paikat oli oikeesti nii jäässä ettei kummosia temppuja uskaltanu lähteä heittämään. Joku aikaa sitte kommentoitiin, että saisin ottaa muitaki ku fisu-snoukkakuvia nii päätin kuunnella tätä anonyymia ja ottaa kuvan toisella objektiivillä. Heittäkäähän kommenttia tonne alhaalle tosta videosta ja sen kuvalaadusta, ite ainaki oon melko tyytyväinen.

DSC_0854-3


Kannattaa painaa tosta vimeo ja kattoo video siellä HD-laatusena, vaikka ei tuokaan näytä nii tarkkana ku se koneelta näytti.

7 kommenttia:

 1. Ei must mitää valittamista ton kuvanlaadun kanssa, ainoo mitä nii ehk hieman heilu toi kuva... Ei oo varmaa iha samanlaist kuvanvakaust ku normi kameras. Joo noit ei fisukuvii vaa lisää! looking good ;)

  VastaaPoista
 2. tykkään tästä blogista just noiden mahtavien videoiden takia, keep it rollin'!

  VastaaPoista
 3. mahtava video vaikka matskua olikin niukasti!! :)

  VastaaPoista
 4. tohon lumiaan kehität vaan jonku kahvan millä kuvailet niin alkaa materiaali olemaan kovatasosta!

  VastaaPoista
 5. kiitoksia! jeps tää oli tällänen testaus, mut niinku jos sanoin nii hyvänlaatusta videoo tolla tuli. tärinä johtuu tosiaanki ku ei liikaa mitään kuvanvakausta oo ja siitä pikku kännykästä on vaikeempi pitää kii ku normi kamerasta. :) ja kiitos kehuista!!:)

  VastaaPoista
 6. Hyvää kuvaa, taitaa olla ihan kelepo kännykkä?

  VastaaPoista
 7. Mää oon ainaki nii mielissään tosta ku voi olla!

  VastaaPoista