sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Liekki, makkara ja kahvi

Kello on 03:26 eletään pääsiäis-sunnuntaita, keravalla keretty olla jopa n.5h. Kahelta tänää lähettii kairaa suoraan ku meissi pääsi töistä niin taskilan bemmillä ja matka meni siinä hyvällä viilingillä ja lauleskellen.
No mutta kuitenkin suotta mie tästä reissusta vielä selittelen mitää ko ei oo minkäännäköstä kuvamatskua vielä tulossa täältäsuuntaa. Käytiin öö perjantaina merellä taas ajelemassa mönkkärillä, perässä vedettii ahkiota joho maksimissaan mahtu kolme tyyppiä. Sitte päätettii että lähetää vielä notskille rillailee makkaraa ja juomaa kaffea. Kyllä kelpas kevätauringonlaskussa hengailla notskilla ja pörräillä mönkkärillä. Tässä todistusaineistoa 4 kuvan verran notskilta. 

IMG_6785IMG_6783IMG_6795IMG_6774
Ooku maireena tarjoili kahvia ! 


Tuossa huomasin että kappas 200 julkista lukijaa kasassa ja suuret kiitokset siitä ! Viimekerralla satasen pykälän postaus jäi vähän vaisuksi niin jos nyt kehtaisitte laittaa jotain kuningasideoita liittyen tähän "juhlapostaukseen" ! 
Minkäänlainen ehdotus ei ole väärä, joten ehdota kommentoimalla !

5 kommenttia:

  1. videopostaauuus;) hahah

    hienoja kuvia!:)

    VastaaPoista
  2. en tiiä ootteko jo tehny postausta teijän "laskuhistoriasta" mut siis vois olla kiva lukee millon ootte alkanu laskee, mikä erityisesti kiinnostaa (esim. kuvaamine, se vaa et pääsis työn ohessa laskee sitten vanhempanakin..)jne :)
    okei ehkä vähä hankalasti selitetty toi loppu mut koittakaa keksiä mitä tarkotin :D

    VastaaPoista