sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Wappulounas 2012

Lumilautailijakansa tietänee sanasta wappulounas, että mistähän mahtaa olla kyse. Perinteen mukaan suunnattiin siis sinne. Mukana lumilautojen lisäksi oli muunmuassa taas kerran harvinaisen kova jengi sekä vähän matkaeväitä. Kaikki meni viimesen päälle nappiin ja tässä vaiheessa ei voi oikeen muuta kun malttamattomana ootella ens vappua. Tekstin lyhkäisyys riippunee matkapahoinvoinnista ja sen antanette anteeksi.

DSC_0030 DSC_0074DSC_0047veljeksetDSC_0098bsrod7DSC_0127DSC_0107DSC_0084DSC_0105blunttausDSC_0173DSC_0193DSC_0165DSC_1654DSC_0226DSC_1647
Ainaki kuvia on postauksessa enemmän ku yleensä,mutta tuliko niistä sitte nii hyviä?

13 kommenttia:

 1. :DD hohohoho sama edustaa ;D makea määrä näitä ruutuja, i like !

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Eiköhän jätetä henkilökohtasuudet vaikka sinne omaan päähän ja keskitytään noissä kommenteissa itse kuvien arvosteluun. Ja itseasiassa äiti ja puolet sukulaisista sattuu olemaan blogin vakiolukijoita ja ovat kuulemma ylpeitä ja tykkäävät kuulemma kovasti kuvista:P

  VastaaPoista
 4. Ja muutenki arvuuttelusi oli väärä ja jatkossa jos tommosia pyörii päässä nii niitä voi miettiä vaikkapa sitte omassa päässä. :)

  VastaaPoista
 5. Makeita kuvia kyllä on! Huomaa, että ootte ottanu kaiken ilon irti vapusta :D

  VastaaPoista
 6. Eeei helevetti näyttää aikalailla kostialta, oliko ees aamula juha?

  -PerkelePeksi

  VastaaPoista
 7. No sehän on sitten hyvä että tykkää kun omat lapset on juomassa jne.. :) Anteeksi vaan että ilmoitin mielipiteen tästä asiasta. Näköjään et uskalla itsellesikään vielä myöntää mikä oikeasti olet? vai..

  VastaaPoista
 8. Kiva että vanhemmat ja sukulaiset on ylpeitä tollasesta :)

  VastaaPoista
 9. Juhat oli joo muutamaan otteeseen. :D Ja siis ei mitää, mielipiteen saa toki ilmottaa, sattuineista syistä en hirveesti pidä, että aiheesta keskustellaan täällä kommenttiboksista. Ja siis vanhemmat ja sukulaiset ovat ylpeitä blogista, ei juomisesta. Tosin en mielipidettä kysynyt ole siitäkään, mutta varmaan samalla tavalla suhtautuvat kuin keskivertosuomalaisen vanhemmat lastensa juomisiin.

  VastaaPoista
 10. Ja jatkan mielellään asiasta keskustelua vaikkapa fb:ssä tai vastaavassa:)

  VastaaPoista
 11. http://www.hs.fi/kotimaa/K%C3%A4nniss%C3%A4+on+kivaa/a1305561166994?ref=tf_iHSisboksi630

  VastaaPoista
 12. Hieno oli kirjoitus, kiitoksia linkityksestä. :) Ärsyttää ihmiset, jotka tuomitsee alkoholin vain sen takia, että heidän yhteisönsä säännöt kieltävät sen ja että sen takia omaavat niin suppean tavan katsella ja käsitellä ympärillä olevaa maailmaa. Itselläni ei ole mitään estoja juoda ja pitää hauskaa niinkuin normaali nuori ja toivoisin että hyväksyisitte sen tai ainakin pitäisitte mielipiteenne pois täältä, tänne kun tälläiset keskustelut eivät kuulu.

  En kuitenkaan jaksais jutella alkoholinkäytöstäni, se kun on varmasti aika lähellä keskiverto 19-vuotiaan nuoren. Keskustellaan mieluummin kuvien laadusta, lumilautailuista, kameroista, lonkkaroinnista jne. Varmasti keksitään mielenkiintosempia aiheita.

  VastaaPoista
 13. Noita kuvia kattellessa teki mieli heti itekki suunnata rinteeseen laskeen, mutta omalta osalta kausi on ohi tältä vuodelta. Ens vuonna pitäs itekki jaksaa roudata kameraa useemmin rinteeseen mukaan. Lisää tälläsiä postauksia! :)

  VastaaPoista