tiistai 22. toukokuuta 2012

Elämäni longboardin omistajana - päivä 1

Kello kävi jo lähemmäs viittä kun ovikello soi ja odotukseni palkittiin, vastaanotin elämäni ensimmäisen longboardini. Tarvittiin vain signeeraus paketin vastaanottamiseksi ja ei muuta ku trukkeja rullailemaan kiinni. Loppupäivä meniki sitte fiilistellessä, pyörin naapurustoa läpi joitaki kymmeniä minuutteja, jonka jälkeen käytiin vielä Heikin ja Viltsun kans merelle päin pyörimässä. Ite lankkuun oon viimesen päälle tyytyväinen, hyvin rullaa ja ulkonäköki miellyttää silmää. Oli sama kerralla sijottaa hyvään lautaan, ettei kesken kesää tarvi jo lähtä katteleen uutta. Kiitän ja kuittaan lupaamalla, että kesällä tulee multaki sitte useempia longboard-postauksia. Loppuun vielä kuva iltasella otettu fiilistelykuva värtönrannasta.

DSC_0372-2

DSC_0402-2

DSC_0314-2

DSC_0316-3

DSC_0336-2

WP_000455-2
(Lumia 710)

5 kommenttia:

 1. maaukas on tuo lauta! minkä tuumanen hän on? (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hän on 41.5 tuumainen, eli 105 senttinen jos pituutta meinasit :)

   Poista
  2. juu pituutta meinasin ja onpas se pitkä, tai siis noiden kuvien peruustella laudanpätkäsi näyttää astetta lyhkäsemmältä :---) ei se mitään, 41.5 on jees!

   Poista
 2. siisti, kyllä nyt varmasti kelpaa! huh alko itteeki taas himottaa tilailla lonkkari, mut ei vieläkään näytä tili olevan tarpeeks plussan puolella :(

  VastaaPoista
 3. vähän kivan näkönen lonkkari ! :)

  VastaaPoista