tiistai 22. toukokuuta 2012

Koski on koitelissa !

Skede, henkilö, hengaus, skede, lonkkarointi, lonkkarointi ja niinedelleen. Tällästä ollu nää postaukset nyt keväällä melko pitkälti. Miksi ei välillä ottaa askel vieraammalle alueelle, näin tein.

Ostin kempeleen salesta fazerina jäätelön ja menin autoon istumaan, pieni leka otassa vaikka aurinko nauroi ja ilta oli vapaa. Kävin heittää eetut kotia kun sillä oli lätkäpeli ja menin himaan purkamaan autosta studiovalovehkeitä. Istahin tietokoneelle, ei mitään mielenkiintosta. Aukasin ps3 ja pelasin codia tovin. Sitten päätin että kyllä mä lähen sinne koiteliin mihin muut oli jo menossa. Rellu kiitää kuusamontietä etiäppäin ja abcin kohalla käännös oikeelle, desipelit kasvaa ja ralliauto kiihtyy jälleen sopivaan nopeuteen. Pieni käysäkäännös koitelin parkkipaikalla ja auto löytää juuri sopivan kolon, parkkipaikan.
Auton sammutettua korkkasin uudet kuulokkeet löin korville soimaan rauhallista tavaraa ja heitin lowepron laukun selkään, aurinko vielä paisto vähän, ihmiset tuli vastaan hymyillen. Canoni jalustalle ja kamera laulamaan. Tässä tämän illan laulu kuvina:

IMG_8696IMG_8685IMG_8607IMG_8597IMG_8572IMG_8562

Yllätyin hiukkasen kun ei ollu vielä audi perillä, noh kyllä ne sinne paikalle pölähti jossain vaiheessa ja paisteltiin makkaraa, pelattiin sanajahtia ja jauhettiin jöksyä.

Nyt lähen kuvaamaan hinttaan skeittausta kun siellä on skabat menossa. Mikä tässä on kun ei voi ajoissa keretä. Noh toivottavasti ei oo montaa kiloa kirjotusvirheitä. Heippa ! 


Niin ja mitäpä oot mieltä ?

16 kommenttia:

 1. Oonkin odotellut postausta!

  Mahtava kuvasaldo jälleen kerran; hienoa että "uskaltauduit" vieraammallekin alueelle, otit sen haltuun hienosti! Kaks ensimmäistä kuvaa ovat hyvällä tavalla aavemaisia, tykkään! Loput neljä kuvaa myös hienoja, tykkään erityisesti fisulla otetusta maisemakuvasta, koska auringonvalo osuu kivasti noihin puihin, jotka oot onnistunu saamaan kuvaan kokonaan niin, jotta ne eivät näytä hölmöltä.

  Ja mitä tulee skeittikuviin: keep it rollin'! Skeittikuvat omassa loistossaan kuvaa jotenkin tosihyvin teijän tyyliä ja miun mielestä koko tätä blogin ideaa. Kun aloin lukemaan tätä blogia, muistan, kun ensimmäiset näkemäni postaukset oli täynnä just niitä ältsin hienoja skeittikuvia, ja eikös se jo kerro jotain? Ensivaikutelmahan yleensä sanelee - ainakin blogimaailmassa - haluaako löytämäänsä blogia ees jäädä seuraamaan vai ei, ja kiitos teidän skeittikuvien antaman lumon, seuraan nyt yhtä hienointa vastaantullutta blogia! :-)

  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tunkeutua sen verran tänne Samun postaukseen, että oli kyllä kertakaikkisen hieno ja motivoiva kommentti! Mukava kuulla, että oikeesti noin paljo tuotokset jonku silmää miellyttää! Kiitoksia todella paljon!

   Poista
  2. Voivoi jenni, sulle voisin jonkun kunniamitallin tuon kommentin antaa. Vähän aikaan sitten joku toinenkin laittoi oikeasti rakentavaa palautettta ja kertoi vähän pidemmin mikä blogissa/kuvissa on hyvää ja mitä parannettavaa. En kuitenkaan tässä lähde mollaamaan lyhyempiä kommentteja, jokainen kommentti aina piristää. Kun tietää että on jaksanut nähdä vaivaa kirjoittaa jotain ajatuksia.

   Ja tuohon on pakko iskeä kommentti että kun sanoit fisulla otetusta kuvasta jossa puut näkyy kokonaan, että se oli ainut kriteeri minkä halusin kuvaan, ja kiva että se miellyttää !

   Ja oon itekki huomannu että valun aika hyvin aina mielelläni tuohon skeittikuvaukseen vapaa-ajallani, unohtamatta henkilökuvausta. Kuitenkin nautin myös hääkuvauskeikoista mitä välillä sattuu tulemaan. Ja skeittipostauksia on kesällä varmasti tulossa runsainmiten ja nytkin lähiaikoina, jopa tässä parin tunnin sisään.

   Tack,thaks ja kiitos !

   Poista
  3. Itseasiassa se olin mie siinä yhdessä toisessakin postauksessa, joka kirjoitti semmosen pidemmän kommentin. Unohdin vaan laittaa nimen perään! :-) Kommentoitavaa asiaa vaan tuntuu aina vaan riittävän ehkä vähän liikaakin.

   - Jenni

   Poista
  4. Ei sitä liikaa voi olla! Kommentointi on oikeestaan ainut yhteys mikä meillä on lukijoihin ja ainut vastakaiku ja kiitos mitä me tehdystä työstä saadaan, joten ei sitä ikinä voi olla liikaa! :)

   Poista
 2. ohwau! ei ihan yhtä rakentavaa kommenttia nyt tuu ku tuo ylempi (huippu kommentti!) mutta joo mäki tykkäsin erityisesti noista kahesta ekasta! hienoahienoa

  VastaaPoista
 3. aivan mahottoman upeita kuvia !! (:

  VastaaPoista
 4. iha sairaan hienoja noi kuvat ja joo varsinkin ne 2 ekaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanasti kirjotettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava välillä kuulla palautetta tekstistäkin !

   Poista
 6. Milläs putkella tuo viimenen on kuvattu? Siinä on hieno bokeh :)

  VastaaPoista
 7. http://www.flickr.com/photos/77578113@N02/7248955650/meta/in/photostream <- sieltä näät asetukset, putki oli Canonin 24-105 4L IS USM.

  VastaaPoista