keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Maikkula longboard

Niinku Samu äskesessä postauksessa totes, Maikkulassa tosiaan oltiin tänää pikku porukalla. Samulla oli sen verran kalustoa mukana, että annoin sen keskittyä skedekuvaukseen kun ite fiilistelin uutta lonkkaria ja rullailin Miikkan kans menemään. Välillä pidin kameraaki kädessä ja tässä ois pari hätästä räpsäsyä. Loppuun vielä kohtuullisen raakaa kännykän kameralla kuvattua videomateriaalia. Editointi on kohtuullisen vaikeeta kun koneen äänet ei reilu viikkoon oo toiminu, joten jätin suosiolla musiikin pois, laittakaa äänet pois tai kuunnelkaa omia musiikkianne.

DSC_0490-2

DSC_0445-2
Miikka the ylioppilas


DSC_0466-2

DSC_0461-2

(Lumia 710)

Give me a comment ! ja liity lukijaksi jos et vielä ole! :)

5 kommenttia:

 1. toi lonkkarointi näyttää niin kivalta että itelläki haluttais kokeilee:) onko noi lonkkarit kui kalliita?? ja onko paljon laatueroja merkkien välillä?:)

  VastaaPoista
 2. Riippuu merkistä jnejne ja varmaan on laatueroja merkkienki välillä, mutta jostain 200 eurosta eneenpäin ne tahtoo olla. Ainakin jos ees kohtuulaatuista haluaa, itellä makso joku 300 toi oma. Onhan ne toki älyttömän tyyriitä, mutta mukavaa hommaa.

  Joku kehu jossain, että Globella ois iha jees lonkkareita, niitä löytyy suomesta tuolta. http://www.overboard.fi/product_list.php?c=153
  Ja esimerkiksi pari eri loadedin mallia plus muita merkkejä, joita en tunne nii löytyy suomesta tuolta.
  http://www.boardsport.fi/complete-longboards/freeride

  Jos tulee tarkempia kysymyksiä lonkkareista tai lonkkaroinneista nii Samu varmaan voi vastailla niihin ku ite oon tätä lajia harrastanu kohta kolme päivää :p

  VastaaPoista
 3. ite tuli kaaduttua laudal eilen, mut ei onneks mitään suurempaa vahinkoo tapahtunu ja hei mitkä laudat teil on? (: nii ja mitkä renkaat?

  VastaaPoista
 4. juu määki kaaduin ekaa kertaa tossa pari päivää sitte, mutta asfaltti-ihottumalla selvittiin :p

  Mulla on Loadedin Dervish ja Samulla Loadedin Tan Tien. :) Mulla renkaat Orangatang 75mm 83a, Samun renkaista en tiiä

  VastaaPoista