torstai 31. toukokuuta 2012

Suljettu saari.

Ahh, nyt koitti se hetki kun voi istahtaa penkille ja katella viikonlopun hääkuvat kunnolla ja samalla etelästä otettuja kuvia. Viikonloppu meni melko kiireellisenä, alkuviikko keravalla ja eilettäin pommitettiin rellulla tänne takas. Ja oon muute aika hyvin haukkunu sen hinnan, 1500km neljään päivään ja auto se vaan toimii paremmin päivä toisensa jälkeen !
Kuitenkin ennen näitä viimeviikonloppua, lähettiin risteilylle parinkymmenenkilometrin päähän oulunsalon lauttarannasta, elikkä siis hailuotoon !  10 lautalla lainehdittiin sinne, matka oli hurjan mielenkiintoinen: aallot löi, mahtavat maisemat, hienot ravintolat, paljon pelikoneita. Rouskutettiin sitten kahella autolla jollekkin taukotupapaikalle, pistettii nuotio pystyyn ja alettii vaa lorvaileen ja hengaileen. Syötiin, juotiin, naurettiin ja pelattiin sanajahtia. Erittäin mukava ilta/yö. 5 lautalla takas päin kotia, osa meni kouluun osa koisimaan, itse onneksi sain valita jälkimmäisen ! 

IMG_9437
IMG_9446
IMG_9448
IMG_9450
IMG_9454IMG_9481
Oletin että siellä ois ollu ritilä missä paistaa pihvit, eipä ollu. Mutta eipä jääny pihvit kylmäksi pakettiin, oli nimittäin maukkaita ja hyvin paistuneita tuolla tyylillä !
IMG_9478
Mun mehevät halpamaanantailasit jäi pudasjärvelle !
IMG_9490
IMG_9491

2 kommenttia: