keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Eesti

06:10 pomppaan ulos makuupussista ja kömmin suihkuun, kun muut on jo heränny. Parin tunnin yöunet näkee unisista silmistä ja lagisesta fiiliksestä, kuitenkin aamukahvien jälkeen pihalle ja pikkuhiljaa kohti helsingin satamaa. Ecerölinen laiva ootteli satamassa matkustajia ja lompsittiin lippujennoudon jälkeen sisään. Muutama tunti merellä matkustamista unisena, lattialla nukkuen.
Paatti saapu tallinnan satamaan ja luvatusta vesisateesta ei ollu tietoakaan, aurinko nauro taivaalla vaikka lämpöasteita ei hurjasti ollukkaan. Ensimmäisenä merekeskukseen kattelemaan piraattikamoja. Törkeen ahistava halli, ahas, pahanhajuinen ja kaikki myyjät tyrkytti jotain kamaa todella huonolla suomenkielellä. Ja eipä mulla paljo jääny sieltä käteen kyllä, sytkäri ja sille täyttöpullo.
Käytiin me ihan keskustassakin pörräämässä ja tutkiskelemassa tallinan tunnelmaa ja nähtiin bb hennaa ja anttia, jippiajei !
Tulomatka oli kyllä vähän samanlainen ku menomatka, väsymys taas iski ku istahti paikalleen ja eihän sieltä laivalta kovinpaljoa tekemistä löydy. Kuitenkin mukava päiväreissu oli ja saipahan tännekkin jotain matskua !

1-IMG_0665
1-IMG_0697
Onnistunut tinkaaminen tekee asiakkaan iloiseksi ja myyjän toivottomaksi.
1-IMG_0636
1-IMG_0675
1-IMG_0653
1-IMG_0682
Me and my new bf.

Lomaa vielä jokunen päivä jälellä, sunnuntaina pitäs olla 9 aikoihin paiskomassa taas sinipunasissa. Jos sitä siihe asti eteläsuomessa viihtyis.

8 kommenttia:

 1. onks toi tossa viimesessä kuvassa oleva tytsy bb-henna??!!?!? siistejä kuvia, jälleen kerran ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se itse henna kalinainen on.

   Poista
 2. Waude wau, hienoa tekstiä! Kuvatkin onnistuneita, tästä satsista paras miun mielestä tuo ratikkakuva. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava saaha positiivista palautetta ite tekstistäkin, kiitos =)

   Poista
 3. :DDdd Laukun ostokuva on kyl niin onnistunu ilmeiden kannalta ja kuvateksti mitä parhain! nauroin. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. muistittahan tuliaiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eetu varmaan muisti, tai emppu. tai mä emmätiiä kuka :D eetulla on eniten tuliaispotentiaalimateriaalia, jos tiedät mitä tarkoitan.

   Poista