sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Moromoro sinä siellä ! Nyt on se hetki ku meikä huokasee ja rentoutuu vähäksi ajaksi koneen äärelle. Ollu tässä jokunen aika melko kiireistä, varsinkin tää juhannusviikko.
Maanantaina alko duunissa näkymään juhannuksen tulo ja ihmiset alko ostamaan enemmän mitä normaalisti, ja se huipentuikin sitte keskiviikkona ja varsinkin torstaina. On se jännä kun ihmisillä tulee pakkomielle ostaa järkyytävästi ruokaa heti ku yks päivä kauppa kiinni ja vapaapäiviä tulossa. Tuntuu että lähteekö joskus vähä joillakin käsistä. Kun yleensä ne samat ihmiset ryntää sitten kauppaan heti ku se taas on auki. Noh mutta toisaalta, pitäähän sitä herkutella aina välillä ja nautiskella hyvästä ruuasta !
Perjantaina meikän osalta sitarissa lopputyöviikko, kellon ympäri oli pari päivää paiskottu, kuitenkaan ei viikonloppu ihan vapaa ollu. Tänään lauantaina oli hääkeissi. Erittäin mukavat häät oli, ensimmäiset jossa hääjuhla oli pihalla. Ja oli muuten komia hääpirssi !

Lupailin viimepostauksessa päiväkuvina postausta, kuitenkaan se ei ollu valitettavasti mahollista. Kuitenkin nyt aattelin olla sanojen mittanen ja kun lupaan huomisesta sen tehä. Ois tarkotus iltapäivästä lähtä käymään pudasjärvellä ja jos sitä aamupäivästä kävis lonkkaroimassa. Eli sellasta tulossa.

IMG_0112
Perjantaiaamu 4:30, meikä aamusavuilla ennen duuniinlähtöä.  (iPhone)
IMG_0100
My second home. (iPhone)
IMG_0109
"Mä duunis" (iPhone)
IMG_0133
Hääkuvaushommia (iPhone)

IMG_1725
Nallikari

Loppuun vielä kuva kun löysin törkeen rumat lasit helsingistä kesälomalla micmacista.
IMG_0073
(iPhone)
Huomisiin !

4 kommenttia: