keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kuvia ja tarinoita

Aattelin tehä tämmösen vähä erikoisemman postauksen tässä muutaman viikon sisällä kännykällä otetuista ja muokatuista kuvista. Lisään kuvan ja kerron jokaisesta vähän jotain.

InstaCam_2012-05-28_01-37-27-
Koulu oli just loppumassa ja oli varmaan ensimmäinen oikeesti kesänen päivä. Lonkkaroitiin Miikkan kans edestakas väli Nallikari-Torinranta, jonka jälkeen mentiin värttöön heitteleen frisbeetä, potkimaan palloa ja hengailemaan. Oli sitä tämä poika ilonen!

InstaCam_2012-06-11_07-42-32-
Käytiin tyttöjen kans lonkkaroimassa Tuirassa päin. En ollu tiennykkään et Oulussa on jotain nii siistejä paikkoja lonkkaroida, pakko käydä viel useempaan kertaan tänävuonna uudestaan!

InstaCam_2012-06-11_07-37-35-
Maalaispoika kävi Helsingissä ja meinas eksyä isossa kaupungissa etsiessä Koffin puistoa ja Bassline-festareita. Onneksi Punavuori oli nii viimesen päälle siistiä seutua, ettei yhtää haitannu vaikka pari ylimäärästä kilometriä joutuki kävelemään!

InstaCam_2012-06-11_07-39-59-
Koffin puisto ja Bassline-festarit löydettiin. Hengailtiin siellä pari tuntia ja kuunneltiin hyvää musiikkia. Ihmisiä oli reilusti ja muutenki fiilis tosi hyvä! Siistiä!

InstaCam_2012-06-11_06-16-42-
Helsingin reissulla hengailtiin Eltsun parkin reunassa katselen Joelin ja pikkuskidien skeittailuja. Tutustuttiin johonki vanhempaan ranskalaiseen skeittariin, joka aiko soitella kun on ens talvena tulossa laskemaan Suomeen. Oli mageeta!

InstaCam_2012-06-16_09-50-56-
Kesän ensimmäisiä frisbeegolf fiilistelyitä Miikkan kans mun naapurissa sijaitsevalla kentällä. Mieli oli hyvä niinku kuvasta näkyy!

Kuvien laatu ja muokkaukset ei ny päätä hivele, mutta toivottavasti positiivinen fiilis tarttuu! Kommentoikaa! :)

10 kommenttia:

 1. millä oot muokannu nää kuvat? :) mukava postaus!

  VastaaPoista
 2. Jos nää kaikki on sun puhelimesta ni jätä kamera välillä kotiin :D aivan loistavia kuvia!

  VastaaPoista
 3. sv: Thank you very much! I really appreciate it.

  VastaaPoista
 4. kyllä noista kuvista tulee hyvä fiilis!! :) ehdottomasti yks mun lemppariblogeista!!

  VastaaPoista
 5. Ohoh, yllätyinpä positiivisesti ku hetki sitte oli 1 kommentti ja nyt viis! Kiitoksia kovasti kehuista, siistiä jos nappasi! :)

  Kuvat oon muokannu Lumioihin saatavalla InstaCam-ohjelmalla, joka on Instagramia matkiva kuvanmuokkausohjelma, koska Instagram ei oo Windowspuhelimille vielä versiotaan tehnyt.

  Ja vielä kerran kiitos, maheeta ku kommentoitte!

  VastaaPoista
 6. Mahtava postaus ! Ja hienoja kuvia :D

  VastaaPoista
 7. Hei oikeesti, nuoko on puhelimella otettuja kuvia?! Komppaan kolmatta anonyymiä; loistavia kuvia ja laatu on niin hyvää, että kameran voit hyvällä omallatunnolla jättää joskus kotiin lepäämään! :-D

  Kuvista välittyvä fiilis on ihan mahtava, viimestä kuvaa katellessa rupee omakin suu vääntymään ylöspäin! Ihana! Oot jotenkin suloisen näkönen hih. :-)

  VastaaPoista
 8. Joo kännykällä otettuja on! Makeeta et tykkäätte, itekki kyllä oikeestaan. Kännykkä on siitä hyvä et se on aina mukana ja jos tulee vaa tollanen fiilis et tosta vois ny saada kuvan nii sen voi vaa ottaa taskusta ja räpsästä! Pitänee ilmeisesti jatkaa tapaa:) Kiitos!:)

  VastaaPoista
 9. Tykkään teistä ja teiän blogista :) good job boys, saitte just uuen lukijan! :D

  VastaaPoista