lauantai 16. kesäkuuta 2012

Powerpark

"Kun uni ei tuu, kai vika täyskuun, kun en pääse millään en unen makuun". Tää on jotenkin niin turhauttavaa, käydä välill sängyssä pötköttämässä ja sitte nousta taas ylös ja istahtaa koneelle. Unirytmi on mitä on niin mikäpäsiinä. Suotta sitä ressata nukkumisesta. Joskus oon sanonu näin; "Nautin nukkmisesta mutta minulle riittää pienikin nautinto, jottai ei tule ähky". Sama käyttää sitte tämmönen aika tehokkaasti ja puskia tänne matskua mitä kertyny lähiaikoina.

Niin tosiaan tämänviikon tiistaina oli vapaapäivä, niin oli myös monella muulla. Tai sitte jos muilla ei ollu vp niin niillä oli loma. Joten päätettiin että otetaan autot ja lähetää powerparkkiin päiväksi. Kyllä sitä mielummin herää aikasin kellonsoittoon ja lähtee tekemään jotain kivaa kun nukkuu puolillepäivin ja alkaa illasta tutkailemaan että mitä sitä tekis. Yheksän aikoihin kaakkurin iki-ihanalta nuorisotalo teboilita lähettii kairaamaan. Päivä siellä ja kalajoen piitsin kautta himaan takas. Erittäinkin jees päivä oli !

IMG_1171
IMG_1089
IMG_1098
IMG_1066
IMG_1111
IMG_1155
IMG_1168
IMG_1134IMG_1181
Siellä pörräs kokopäivän kameramiehet ja jokunen "näyttelijä"porukka. Kysäsin uteliaana suomalaisena että mitä ne kuvailee. Vastausta en vaan valitettavasti saanu. 
IMG_1212
Kalajoella on kyllä erittäin jees lonkkaroida, pitäs sinnekki lähtä vielä kesällä joku vp ! 
IMG_1190

Kohta on tulossa luultavasti jotai uutta blogiin, se mitä se on niin tulee tietoon piakoin. Sen toteutus varmaankin tämänkuun aikana ! Pysykää taajuudella.2 kommenttia: