perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sekalaista skeittiä.

Jooh, kerkiää sitä tännekki välille laitella jotai ku joutaa istahtaa koneelle kerranki vähä pitemmäksi ajaksi. Heräilin tänään puoli 2, kahelta alko duuni. Suihku ja "aamutoimet" ja kilsan päähän sittariin hommiin. Hommia oli siihe asti kunnes kuulutettiin että " Arvoisat asiakkaamme, suljemme tavaratalon. Kiitoksia käynnistä ja tervetuloa edullisille ostoksille jälleen huomenna, jolloin avaamme kello 8". Nyt ois sitte melkonen urakka tässä käsitellä vähä hää- ja ylppärikuvia, sillai sopivasti että menee yön pienille tunneille. Eikä sitä untakaan kerkiä kaua ottaa. Aamuviidestä puoli kahteentoista sittarilla ja sitte 12 päivällä pitäs olla kirkolla kuvaamassa perhekuvia ennen kirkkotilaisuutta. Siinä menee varmaan sitte iltaan asti kamera kädessä. Siisti tää kesäloma koulusta, no ompahan ainakin tekemistä.

Mutta niin tää ite postaus oli siis tarkotus kuvien puolesta tehä skedekuvista mtiä tullu otettua, eikä siitä kuinka kiireinen sitä välillä on. Hintassa oli toikokuussa skedekista, ja nytten kiasman aukiolle avattiin uus kaari viimeviikon perjantaina. Skedekuvia on vähä ankia kuvata ku ei oikee pääse kunnon kuvakulmiin kun piätä aikalailla "katsomosta" kuvailla menemään. Mutta kuha tässä tulee kunnollinen  vapaapäivä niin jospa sitä lähtis jollekkin spotille taas kuvailemaan !

Hintta:
IMG_9049
IMG_9041
IMG_9108
IMG_9128
IMG_9131
IMG_9155

Kiasman aukio:
IMG_0944
IMG_0975
IMG_0999
IMG_0981
Oli muuten törkeen liukas tuo alusta, porukka veteli meheviä pannuja sen takia. 
IMG_1001
IMG_0948

Tuossa tuli mieleen että huomenna voisin ottaa päivä kuvina, postauksen. Vaikka se ei olekkaan ehkä aivan normaali meikäläisen päivä mutta tuntuu että millonka se ois normaali. Ku aina koittaa keksiä jotai eri tekemistä niin aika harvon se päivät pyörii täysin saman kaavan mukaan.

IMG_0618
Palataanmpa huomenna astialle mahollisesti. 

Ps. Ostin flickriin pro-jäsenyyden, joten näet kuvat halutettasi isommassa ja jopa alkuperäiskoossa sieltä !

2 kommenttia:

  1. Huikee toi Jokis-paita sun päällä! Passaa hyvin puvun kanssa.. On tainnut jäähä iskällä vähemmälle käytölle, onneksi sille löytyy tuuraaja. ;) Melkoiselta kuulostaa sun meno ja kiire huomenna, tsemppiä kovasti! Voit olla varma, että oon yksi niistä jotka haluaa tsekata ottamasi kuvat hiäjuhlasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite kyllä kans tykkäsin tota pitää ton päättärilauantain, ei jaksanu lyyä kravaattiakaan kun piti kiertää aamusta iltaan juhlia. Vähän rennompaa mutta silti semiasiallista. Joo en usko että isillä on ollu toi kovin paljon päällä. Tai en tiiä kyllä onko toi ees iskän vai joku saken, toi on nimittäin semipieni niin veikkaan että se on ostettu muutamavuos sitte sakelle. :D Seon karu huomata että on tapana puskee kalenteri niin tukkoon ko mahollista. ja se vähänenkin vapaa-aika kuluttaa jotenkin muuten kuin kotona sluibalillen. Tulossa on, kuhan maltat ootella siskoseni !

      Poista