keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mäki jota on monesti ajatellut.

Yläkerran ilmastointi ei oo oikeen kuosissa, hiki valuu ja näytön valot valaisee aulahuonetta. Kello on aikalailla varttiavailla neljä. Pitäis mennä nukkumaan mutta yllätysyllätys ei väsytäkkään. Pelaan vielä tän postuaksen tehtyäni pari roundia codia, sitte nukkumaan. Jos sitä jaksais herätä aamulla parturiin, alkaa piiska olla jo siinä kuosissa että vois käyä vähä harventamassa.


Viimeviikon lopusta eetu sano että tolosen mökille vois lähtä viikonloppuna, lauantaina 6 jälkeen ku porukka pääsee duunista. Meikä tokas vaan että joo taitaapa jäädä väliin kun sunnutanina duunia. Siinä manailin sitte että kun muutama edellinenkin reissu jääny väliin ja päätin kysästä työkavereilta että oisko halukkuutta tehä sunnutaivuoroa. Niko sitten mehevänä työkaverina sano että voi tehä meikän vukin ja meissi pääsi lähtemään. Lauantaina lähettiin 7 aikaan oulusta ja iltasella oltiin mökillä. Meikä oli jo päivän fiilistelly sitä että pääsisn laskemaan hotellin mäen, sen mäen mitä oon pitkään miettiny että haluaisin laskea. Jyrkkä, mutkikas ja vähän liikkennettä öisin.
Yöllä sitte vähä suojia päälle ja autolla ylös, siinä vähä eka piti fiilistellä ja "ottaa lämpöä", kunnes tohti lähtä rouskuttaa alaspäin kokomäen. Pari kertaa sitte laskin sen ja oli se ihanaa. Napit korvilla, kova vauhti ja pieni kuumotus. Eetu ja juhana vastas stillipuolesta ja miikka sekä sarppa otti videota. Videota tuskin vaan on tulossa :(

Mutta tässä ois jokunen kuva, olokaapa hyvät !

IMG_2766
IMG_2771
IMG_2780
IMG_2782
IMG_2792
IMG_2790
IMG_2812
IMG_2830

Huhhuh, millonkahan viimeksi on ollu että pelkästää itestä kuvia.
Ja pitkästä aikaa lonkkarointipostaus !

3 kommenttia:

  1. Huikee postaus!Tämmösiä lisää.

    VastaaPoista
  2. Eri hyvä postaus! ;)

    VastaaPoista
  3. pelkästään itestä? onhan tossa tokassa sara ja ooku ja joku random jonne

    VastaaPoista