tiistai 24. heinäkuuta 2012

Siimat sotkussa ja vaahtokarkit hiilloksessa


Kuitenkin päätettiin että lähetään ainolanpuistoon, porukalla hengailemaan. Ilma oli aluksi hyvä, tai siis ainakin sillon ku suunniteltiin mutta sitten tulikin kylmä ja muutama vesipisarakin tipahti taivaalta. Meikällä oli kamera mukana ja fiiliksissä aloin uutta canoniani räpeltämään mutta katos kehevatsu, muistikortti kotona ja toinen kortti oli 50Dssä kiinni, sekin kotona. No illalla vielä kävästiin temmesjoella limingassa notskilla pyörähtämässä ja sinne kävin hakemassa sitten muistikortinkin mukaan. Käytiin kalassa, yhellä virvelillä vuorotellen heitettiin rannasta ja kalasaalis oli huima, 0kg 0g !

_MG_3422
_MG_3415
_MG_3368
Eetu kisko nikon "pienehkön" hupparin lämmikkeeksi päälle. 
_MG_3363
_MG_3353
_MG_3345
_MG_3344


9 kommenttia:

 1. Haha katoin tuosta Eetu-kuvasta, että miten se näyttää niin oudolta, mut tuo kuvateksti selitti kaiken. :-D Kivoja kuvia, again!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina ei tarvi olla niin edustava ! =) kiitos.

   Poista
 2. Eipä kauheesti kiinnosta noita Lassen viinanhörsimiskuvia katella. Vaihaha osotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki oon pistäny merkille, että aika monissa postauksissa viime aikoina on alkoholi esiintyny, mikä häirii jonkun verran, mutta niinhän se menee, että jos ei kiinnosta, niin kukaan ei pakota niitä kattelemaan... Hienoja kuvia molemmilla jäbillä. :-)

   Poista
  2. Tää on jännä tää alkoholijuttu täällä, ja muutenkin se että miten suhtaudutaan alkoholiin uskontoihin ja muihin. Ensin kun on suviksista jotai postauksia tai muutenkin niin aletaan kysymään että "piriseekö erkki", ootteko lestoja jne. Aletaan keskittymään toisten vakaumuksellisiin asioihin. Eiköhän se kuitenkin mene sillain että jokaisella on oma valta päättää omista vakaumuksillisista asioista, juomisesta ja muutenkin omasta elämästä. Eikä lähdetä tuomitsemaan ihmisiä ennenkuin tunnetaan oikeasti.

   Itsekkin huomasin että aika paljon on alkoholikuvia nyt tullut lasselta, mutta eipä se mua ainakaan haittaa, jos ne on mukana niissä asoissa mistä se tekee postauksia ja ottaa kuvia niin silloin ne kuuluu olla kuvissa. Eikö niin ?

   Eli ei toki ole väärin ilmaista sitä että liikaa bissenheiluttelu kuvia, mutta jotenkin minusta vähän överiä sanoa "viinanhörhimisikuvia". Jatkakaa toki palautteen antoa, se ei ole ikinä harmiksi. Saadaan ainakin tietää mitä lukijat kirjoittajilta haluaa.

   Samu kuittaa.

   Poista
  3. Sen verran määki otan keskusteluun osaa, että alkoholi nyt sattuu olemaan usein mukana tilanteissa, joissa kavereiden kanssa hengaillaan ja kuvia otetaan. En mää muuten hienoja kuvia sen takii halua olla julkasematta että alkoholi on niissä mukana vaan päinvastoin, uskallan näyttää mitä oon eikä mulla oo mitään sen kummemmin piiloteltavaa tai hävettävää.

   Poista
  4. Viina on hyvää.
   t. Satanistijuoppo

   ps. alko janottaan, heippa!!
   *örb*
   pss. kaatu läppärille
   harmittaa. ja.

   Poista
 3. Mitä luet tätä blogia jos ei kestä kattoa "hörsimis kuvia"? Kukaan ei pakota. Antaa lassen postata mitä ja miten usein tahtoo ja kunnioitetaan sitä. Jos ei kiinnosta niin gtfo pälli

  VastaaPoista
 4. Siinä vaiheessa loppuu munki mielenkiinto ku postauksen alkaa olla sitä luokkaa et otsikossa lukee otimpa kaliaa ja kuvina pelkästää tölkki eestä ja tölkki takaa. Eli mitä luultavimmin mielenkiinnolla luen tätä niin kauan ku pojat tätä jaksaa pystyssä pitää! Jatkakaa samaan malliin ;)

  VastaaPoista