maanantai 13. elokuuta 2012

2 työntäyteistä päivää iPhonen kennon läpi.

Noh, alustetaan jo perjantaista, heräilin 20vaille 8, lähin duuniin, pari tuntia ajoissa tietäen että siellä on kauppa kovassa käynnissä ja hommia riittää, joustavuus on se mitä työntekijöiltä toivotaa. Kello pyörähti siinä sitte kokonaan ympäri ja lähin himaan. Huomas että oli pasikinu hommia, olo oli melko nuudeli. Kuitenkin suihkun jälkeen vielä jonnekkinpäin rilluttelemaan.

Lauantai, kello 8 iPhonen herätyskello jälleen kilisee, sitarista vapaapäivä lauantaina tarkoittaa monesti hääkuvauskeikkaa ja se oli edessä, tsekkasin kamat ja lähin ajamaan kohti torniota.
IMG_0236

Miljöökuvat otettu, seuraavaksi kohti kirkkoa ja odottelemaan että tilaisuus alkaa, matkalla kaupasta tarttu pattereita mukaan, jotka oli muuten kiven alla. Matkalla tornioon pysähyin 2 huoltoasemalla eikä löytyny. Pirkka pelasti päiväni. 

IMG_0235

Hääjuhlassa tunnelma oli letsgo, ja ihmiset oli isoisia ! 

IMG_0238

Hääkuvaukset ohi, krakan voi löysätä ja audi lähti kiitämään kohti pudista. 

IMG_0239

Ranuan kautta, reitti oli kerrasaan moitteeton. Muutama hassu vastaantulija ja pari ohitusta. Sopivan mutkanen tie ja ilta aurinko. Ei valittamista. 

IMG_0244

Kerkesin sitte keihäsfinaalin kattomaan. Mahtava oli nähä inttipoika-ookua ja muitaki kavereita. 

IMG_0249
Kaljut kiiltää ?

IMG_0247

Sitten heräilin sieltä aamusta ja lähin rouskuttaa kohti kotikontuja, sinipunasta isoa taloa, rakasta työpaikkaa. 10-16 paiskomista, siihen mahtu kyllä vastoinkäymisiä. 

11.00 mattoveitsi krakaa väärille linjoille, sormeen sopivan syvä haava.

IMG_0255
Kiitos leipuri-ellu tästä, vaikkei se kunnolla pitänytkään. 

Kolmen aikoihin sitten taiteilin jugurttien kanssa huonon tuurin kera, jälkiä ei ollu mukava siivota ja työvaatteet piti pesuun ottaa. 

IMG_0253

Sellanen tälläkertaa. Can u do me a favour, leave a comment ? 

7 kommenttia:

 1. sulla kyllä hommaa riittäny! enkä tiennykkää että sää kuvailet häähommiaki, coool :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä noita on tullu nyt iha sopivalla tahilla, ei liikaa eikä liian vähän. Mukavaa puuhaa. Hyvää ruokaa, iloset juhlat, kuvata saa ja vielä siitä maksetaan !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. veikkaisin että ennu ? eipä kestä ! :d

   Poista