maanantai 6. elokuuta 2012

Turbiinin voimalla

Heräsin lauantaina normisti duuniin puoli kuuden aikaan. Töihin kuormaa purkamaan ja hyllyjä täyttämään. 10-11 välillä sitte lihapuolelta jenni tuli huikkaamaan että kipaseppa lihatoimistossa, sillä oli asiaa. Kyseli että meissillä on se blogi että näytäppä sitä. Avasin blogin sivut, kone lagitti hieman ja näin vaan aluksi otsikon "Samulle". Sitte lopsahti video esiin, laitoin pyöriin ja olin aika myyty mies sen jälkeen. Ei oikee osannu sanoa mitään muuta ku että "What the fuck is going on?". Ylivoimaisesti lempparisnoukkari lätisee meissille synttärionnittelut. Ei oikee vieläkää ymmärrä että mite se on mahollista.

No duunin jälkeen sara haki meikät kotoa ja nakkasin tavarat peräkonttiin, huomasin siellä sitte 2 kanisteria täynnä bensaa ja aavistin heti että vesille ollaan menossa, hymy nousi korviin asti ja fiilis nousi entisestään.

 _MG_3663 Vedettiin kamat lossilla varjansaareen. _MG_3648 _MG_3646
Lippa nokalla ja kalju paleltaa. _MG_3667 Aito ! IMG_4565 Hän suomen moskovan mukavin tyttö ja järkkäs nämä synttärit, KIITOS ! _MG_3673 Naattia makkaraa. IMG_4607 IMG_4576 IMG_4762
Niko "14v" IMG_4761 IMG_4715
Mä oon sissikomppanian kovin jätkä ! IMG_4635

Siinä kun oltiin sitte leikitty vedessä, saunottu ja syöty niin mentiin jatkelemaan iltaa säikkään. Veilä kerran suurenmoinen kiitos kaikille messissä olleille, meissillä on vissii parhaat kaverit mitä voi olla !


Erityiskiitos vielä Eero Ettalalle, jäbä kruunas nämä synttärit aiva erityiselle levelille, hieno mies !

1 kommentti: