perjantai 14. syyskuuta 2012

Arjen arvostus-postaus

Niinku jo edellisessä postauksessa valittalin, että vaikeeta on puskee postausta ku nykyään ei tee muutaku datailee ja käy koulua ja töitä. Tänää loppu aikasin koulu eikä töitäkään ollu. Muutaman tunnin kämpillä rötvättyäni mietiskelin, että on tämä messevää hommaa kun mitään ei tarvi tehä, olla vaan. Suosittelen teille haisevamman sukupuolen edustajille, että jos ette vielä oo alottanu, alkakaa ihmeessä Sons of Anarchyä. On muuten vuosisadan toiseksi paras sarja, heti Brison Breakin jälkeen siis. Nyt kuitenki pari onnetonta kuvaa ja selitykset miksi on nii palkitsevaa röhnöttää kämpillä ottaa vähä iisimmin:

DSC_0058-2
Aina voi mennä parvekkeelle soittamaan longboardia ja laulamaa.
DSC_0039-2
Voin räplätä minun ihanaa Hayden Panettiere-taustakuvalla varustelua Samsunki-laittani ilman, että kukaan opettaja tai vastaava vittuilee sen käytöstä.
DSC_0032-2
Voin tehä taivaallisen hyvää ruokaa ilman, että tarvii antaa siitä haarukallistakaan kenellekkään. Tai jos en jaksa tehä ruokaa nii pizzeriaan on vajaa 50metriä. 
DSC_0047-2
Voin harrastaa asioiden katselemistra upouudelta Samsunk-näytöltäni. Ja perkele että on hyvä sarja tuo Sons of Anarchy.
DSC_0044-2
Toinen, se likaisempi näyttö, on kuitenkin varattuna kokoajan spotifylle ja niiden lahjakkaiden ihmisten tekemien kappaleiden kuuntelulle.

3 kommenttia:

 1. tämä ei kyllä nyt liity ollenkaan tähän postaukseen mutta make-veljestäs on tullu mahottoman paljo sinun näköses tässä aikojen kuluessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en kyllä hoksaa, mutta voihan se olla mahollista :D

   Poista
  2. musta tuntuu välillä samalta että turha postata mittää ku ei ikinä tapahu mitään mainitsemisen arvosta :D mulla on muute haaste mun blogissa, käyhä katsoo :)

   Poista