sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kempeleen kelmut

Joka syksy näihin aikana tullee päivä ku joku käskee laittaa kamat niskaan ja lähetään kempeleeseen snoukalle. Tälläkertaa se joku oli Samu ja laskukaveriksi meille tuli vielä Joel. Katsojia kerty sitte kohtalaisen nopeesti, ollaanhan me kuitenki melko nähtävyyksiä. Mulla ite lasku on aina ollu kohtalaisen kämästä ja putkeenki uskalsin sitte hypätä iha vaan pari temppua ja neki kohtalaisen räpiköiden. Aika hengailuksi se mun osalta nopeesti meni enkä kuvaamiseenkaa hirveesti jaksanu panostaa, mutta oli kuitenki kyllä mukava reissu. Samullaki oli kamerabägi mukana ja siltä luultavasti tulossa myös kuvia. Pysykää linjoilla.

DSC_0006-2

DSC_0012-2

DSC_0021-2

DSC_0025-2

3 kommenttia:

  1. Tää pn osi random mut mitä pidätte lasku housujen/takin alla?

    VastaaPoista
  2. on kyl aika randomi :D mutta joo pökien alla on aika monesti pelkät bokserit ja takin alla t-paita ja pitkähihanen ei mielellään hupparia. Tietenki jos mittari alkaa osottaa pakkasta -15 niin sitte vejetään ehottomasti jo kalsarit ja yks kerros vielä tpaidan alle.

    VastaaPoista
  3. Mulla alkutalvesta tyyliin saman verran, mutta kylmemmällä menee helposti kalsareita ja kollegehousujaki päälle + huppari ja kerrasto.

    VastaaPoista