lauantai 1. syyskuuta 2012

Matkalla auringon laskuun.

Joujou, meikät kävi lassen kanssa lonkkaroimassa tuossa iha naapurissa, abauttiarallaa 40 m meikän uudesta kämpästä. Reenailtiin vähä tanssimista lonkun päällä ja powerslidejä. On se mellevä ko sai lassestaki naapurin. 

Vielä pitäs netti hommata tähän niin vois ite uploadata kuvat flikcriin eikä tarvis lassella käyä tekemässä, sen verran hias toi kännykän netti että ei jaksa kokopäivää ootella että yks kuva liikkuu. Mutta joo tässäpä muutama foto. 

_MG_4829
_MG_4826
_MG_4850
_MG_4886
_MG_4887
_MG_4848
Lassella vähä hajotti, oli just hakenu uudet monot postitsta. Sotki sitte ne koiranpaskalla samantien. 
_MG_4847
_MG_4844_MG_4834


Huomisen "vapaapäivän" kulutan koneella kuvien ja indisainin äärellä. 

Heitä kommentti. 

13 kommenttia:

 1. siistejä kuvia! onko muuten hyvä toi samsung galaxy s III ? itekki oon ajatellu ton hankkimista mutta kukaa ei oo paljo kertonu onko se sen hinnan arvonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varoitus tekstin kirjoittaja on applen mies.

   Mutta elä osta samsungia, oottele se iPhone 5, osta se tai sitte se luultavasti laskee 4s hintaa niin osta se. Ei tarvi kauaa ootella. Applella homma toimii paremmin !

   Poista
  2. Paras puhelin mitä markkinoilta löytyy tai tulee vuosiin löytymään! Kaikki ne ultimaattiset ominaisuudet, huikeet sovellukset, kamera ja neliydinprosessori takaa kokemuksen mitä et millään muulle tavalla voisi ikinä kokea! Ei pätki sekuniin sadasosaakaan, en oo törmänny buginbugiin jnejnejn. Ihan totta jos kerran elämässäs haluut oikeen päätöksen tehä nii Samsung Galaxy S III on se! Oon räplänny tota ny reilu kuukauden enkä millään malttas vieläkään pitää siitä näppejäni erossa.

   Os-ta !

   Poista
  3. Lasse elä viiti jauhaa paskaa. Siitä lähtien kun ostin ensimmäisen applen tuotteen, olin täysin lumoissa. Siitä on aikaa reilu kolme vuotta. Tällöin oli kyseessä Iphone 3. Silloin oli myös markkinoilla 3gs mutta päädyin halvempaan versioon. Myönnän kyllä että applen tuotteet ovat snadisti ylihinnoiteltuja mutta hyvästä tavarasta kannattaa maksaa. Kun otat iPhone 4s kouraa, se on juuri sopivan kokoinen jämerän oloinen ja et voi olla rakastumatta. Se tunne kun ohjelmat toimii ilman lagitusta, bugailuja ja mielenterveysongelmia on mukava tunne. Ei tulisi ikinä mielen viereenkään vaihtaa leiria samsungin puoleen. Välillä kyllä koitin nokialaista, E7. Oli pätevä puhelin varsinkin näppäimistö oli erittäin hyvä. Tämä oli osittain osoitus suomalaisuudelle ja sille ettei nokia aivan konkurssiin menisi. Mutta todellisuus on vain se että nokia on aikansa elänyt, samsung koittaa räpiköidä ylöspäin mutta apple johtaa näitä markkinoita. On ansainnut sen kovalla työllä ja loistavilla tuotteilla !

   O-S-T-A I-P-H-O-N-E !

   Poista
  4. haha ainii tosiaan samu oliki niitä omenaäijiä! oon kuitenki kuullu sen verran niistä iphoneista outoja juttui että valitettavasti voi olla että itelle eksyy käteen kuitenki kans toi samsung vaikka se kyllä aika jäätävän kokoselta näyttääki mutta jos kerta on nii hyvä nii eikait se koko nii haittaa.

   Poista
  5. oho sivu ei ollu päivittyny vastaus oli tohon kahteen ekaan vastaukseen

   Poista
  6. vielä tohon samun viimeseen kommenttiin että mulla on kyllä ipod ja oon ollu siihe tosi tyytyväinen mutta ne iphonehinnat on nii yli niinku sanoitki joten saa nyt nähä mite käy

   Poista
  7. Itekki kokeilin Nokialaista. Lumia 710. Ei yksinkertaisin, muttei myöskään kallein Nokian Windows-puhelimien valikoimista. Olin aivan taivassa, rämpäläsin sitäki päivät pitkän ja luulin ettei tästä enää puhelin paranis. Saapui kuitenkin päivä kunnes kyseinen Lumia taskustani vietiin ja varsinki se päivä kun talsin kauppaan Galaxy-ostoksille. Ihan totta, haluatko ostaa iPhonen vain sen takii et monet ihmiset kehuu sitä? Nää useet ihmiset ku sattuu oleen iPhonen omistajia vaan siksi, että kaikilla kavereillaki on semmonen. Puhelinten käytettävyyen ja muiden positiivisten juttujen lisäksi suosittelisin että katteleppa vaikka aikas kuluksi netistä iPhone 4S ja Samsung Galaxy S III:n teknisiä ominaisuuksia. Ei oo kahta kysymystä etteikö Samsung voittas. Et. Tule. Katumaan.

   ps. Niin ja se koko. Eka tuntu isolta ei siinä mittää, mutta siihe kyllä tuttuu ja loppujen lopuksi se on niinku muissaki asioissa että mitä isompi sitä parempi! Ne muutamat kymmenet pikselit mitä Samsungissa on iPhoneen verrattuna vaikuttaa nii hemmetin paljon kuvanlaatuun nii perus selailussa ku videonkatselussa. Os-ta !

   Poista
  8. jep jep! kuhan oon onnelinen uuen puhelimen omistaja ilmotan minkä lopulta valihin!

   Poista
 2. Älkääpäs pojjat riitelemmään ruvetko. Simsamsungkingkong ja thö Apple patenttiriitelee ilman teitäki. iPhone se olla pitää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku me vähä vaan kiistellään :D äläkä sää provosoi ;) annetaanhan anonyymin päättää kumman valitsee. kumpiki vaihtoehto on hyvä, siitä ei pääse mihinkään!

   Poista
 3. Lasse kuvaatko tuolla Samsungilla paljon? Ja jos kuvaat ni mitä softaa käytät? Vignette? Instagram?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan oikeestaan joka päivä, yleensä tosin sellasta perus turhaa kamerakännykkäsettiä, mutta että kyllä tolla saa jo tosi laadukasta kuvaa jos jaksaa keskittyä. Parhaimmat pusken ite kyllä sitte Instagrammiin. Muokkaukset tapahtuu yleensä just sillä installa, mutta on mulla sellanenki ku PicsArt, jolla saa tarkemmin määriteltyä miten haluaa kuvaa käsitellä.

   Poista